Gelisiyorum.com | Blog

10 Yılın Ardından Alien: Isolation Devam Oyunu Onaylandı

08.10.2024
8
10 Yılın Ardından Alien: Isolation Devam Oyunu Onaylandı
The Alien: Isolation Devam Oyunu

10 yıl önce geliştirici Creative Assembly ve yayıncı Sega tarafından piyasaya sürülen Alien: Isolation için bir devam oyununun geleceği resmi olarak doğrulandı. Film tabanlı bilimkurgu birinci şahıs gizlilik oyunu, karışık eleştiriler almış olsa da zamanla, tarihin en beğenilen film oyunlarından biri olarak kabul görmüştü.

10. yıl dönümünü kutlayan resmi Alien: Isolation X sayfası üzerinden devam oyununun erken geliştirme aşamasında olduğu açıklandı. Mesajın bizzat devam oyunu için aynı işe geri dönecek olan orijinal oyunun yaratıcı yönetmeni Al Hope tarafından yazıldığını da belirtelim. Yeni oyunla ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı ancak Hope, “Hazır olduğumuzda sizinle daha fazla ayrıntı paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Mesajının çoğu, orijinal Alien: Isolation’a olan son 10 yıldaki hayran tepkilerine ayrılmıştı. Oyun, orijinal Alien filminin olaylarından 15 yıl sonra geçiyor. Oyunda, oyuncular Alien’ın Ellen Ripley’inin kızı Amanda Ripley’in kontrolünü üstleniyor. Amanda kayıp annesini arıyor ve görevi onu etrafta dolaşan bir uzay istasyonuna götürüyor.

Umarız devam oyunu çıtayı daha üste çıkarmayı başarır.

İlker Şekercioğlu

Tam bir teknoloji bağımlısı olan İlker, teknolojideki son gelişmeleri meraklıları ile paylaşmaktan keyif alıyor.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!