Gelisiyorum.com | Blog

“Leydi Di” Şimdi Sinemalarda! – Haberler

04.10.2024
15
“Leydi Di” Şimdi Sinemalarda! – Haberler

Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı gibi isimleri buluşturan “Leydi Di” sinema salonlarında yerini aldı.

Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan, Muharrem Türkseven ve Arif Pişkin’in başrollerini paylaştığı “Leydi Di” bugün sinema salonlarında yerini aldı.

Seyircileri Leydi Di pavyonda yaşanan kahkaha dolu bir maceraya götürecek olan film, kendisini bir anda dolandırıcılık planının içerisinde bulan dürüst bir adamın hikayesini konu ediyor. Nevzat Kesik, dürüst ve sadık bir yeminli mali müşavirdir. Nevzat’ın hayatı, manevi oğlu olan muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşmesiyle bambaşka bir hal alır.

Büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisini Aziz’i dolandıran Güven, kaçmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Ancak Maya’nın çalıştığı Leydi Di Pavyon’un sakinleri, Aziz’in alacaklıları derken kaçmak o kadar da kolay olmayacaktır. Polis, mafya, haklı, haksız bunca kargaşanın içerisinde Nevzat masumiyetini ispat etmeyi başarabilecek midir?

Yapımcılığını Ercan Saatçi ve Berkin Kaya’nın yaptığı “Leydi Di”nin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturuyor. Filmin senaryosu ise Suat Özkan ve Ali Can Yaraş’ın imzasını taşıyor.

Reklam

Leydi Di” müzikleriyle de izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. “Çok Güzel Hareketler 2” programında taklit yeteneğiyle öne çıkan Safa Sarı, filmde canlandırdığı Güven karakterinin yanı sıra, seslendirdiği “Leydi Misin Di Misin?” şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Şarkının sözleri Serhan Bülbül ve Ercan Saatçi’ye, düzenlemesi ise Serhan Bülbül’e ait.

“Leydi Di” şimdi sinemalarda!

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!