Gelisiyorum.com | Blog

Bu ay Game Pass’e veda edecek oyunlar açıklandı!

05.10.2024
10
Bu ay Game Pass’e veda edecek oyunlar açıklandı!

Xbox Game Pass, sunduğu geniş oyun yelpazesi ile oyuncuların kalbinde özel bir yer edindi. Ancak bu servis, sürekli değişen bir içerik döngüsüne sahip. 15 Ekim itibarıyla Game Pass’ten kaldırılacak beş oyun, oyuncuların moralini bozacak cinsten. İşte o oyunlar…

Listede Dyson Sphere Program, Everspace 2, From Space, F1 Manager 2023 ve korku türündeki Scorn yer alıyor. Bu oyunlardan bazıları, özellikle belirli kitleler için büyük bir kayıp olacak. Özellikle F1 Manager 2023, Formula 1 hayranlarının üzülmesine neden olabilir.

Game pass

Oyun, yönetim simülasyonu sevenlerin oldukça ilgisini çeken bir yapım. Ancak, F1 Manager 2024’ün henüz Game Pass’e eklenmemiş olması, bu boşluğu daha da hissedilir kılacak. Yani yarış stratejisi meraklıları için bir süre beklemek gerekecek.


Game Pass ve Xbox uygulamaları birleşiyor! İşte yeni hali

Game Pass ve Xbox uygulamaları birleşiyor! İşte yeni hali

Xbox Game Pass ve Xbox uygulaması birleşti! Artık oyunlara daha kolay erişim sağlanabilecek. İşte uygulamanın yeni hali…

Bilim kurgu hayranları için ise durum biraz daha farklı. Dyson Sphere Program ve Everspace 2, evreni keşfetmeyi ve yapı kurmayı seven oyunculara hitap eden oyunlar. Bu oyunların kaldırılması, uzay temalı maceraları sevenler için bir eksiklik yaratabilir. Özellikle Dyson Sphere Program, strateji ve kaynak yönetimi türlerini sevenlerin favorisi haline gelmişti.

Öte yandan, Scorn, karanlık atmosferi ve korku unsurlarıyla dikkat çeken bir oyun. İlginç tasarımları ve ürpertici atmosferiyle farklı bir deneyim sunan bu yapım, korku severler için Game Pass’te kısa bir süreliğine daha erişilebilir olacak. İşte kaldırılacak oyunların listesi:

Reklam
  1. Dyson Sphere Program
  2. Everspace 2
  3. From Space
  4. F1 Manager 2023
  5. Scorn

Bu oyunlar hala Game Pass kütüphanesinde yer alırken, kullanıcılar bu oyunları satın alarak %20 indirim fırsatından yararlanabilir.

Read this news article in English

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!