Gelisiyorum.com | Blog

Giresun’da Kamp Alanı Ve Karavan Parkı Projesi İçin Yer Belirlendi

06.10.2024
11
Giresun’da Kamp Alanı Ve Karavan Parkı Projesi İçin Yer Belirlendi

Giresun’da çadır kamp alanı ve karavan park ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Milletvekili Nazım Elmas yaptığı açıklamasında, özellikle son yıllarda artış gösteren karavan kampları ile ilgili olarak, Giresun’da kamp alanı ve karavan parkı projesi için yer belirlendi ifadelerini kullandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

GİRESUN BUNGALOV EVLERİ LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ

GİRESUN KAMP ALANLARI LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ

GİRESUN PLAJLARI 2024 LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ

Giresun’da Kamp Alanı Ve Karavan Parkı Projesi İçin Yer Belirlendi

Giresun Öncü Gazetesi’nin içeriğine göre; Giresun’da kent turizminin gelişmesi adına; çadır kamp alanı ve karavan parkı oluşturulacağı belirtildi. Giresun Milletvekili Nazım Elmas, özellikle son yıllarda artış gösteren karavan kampları hakkında; Giresun’da da karavan parkı ve çadır kamp alanının kurulacağını vurguladı.

Giresun Milletvekili Nazım Elmas açıklamasında;

Reklam

“İnsanımız, deniz, orman ve bol temiz hava içinde karavanla tatil yapmayı sadece daha ekonomik bir seçenek olarak değil, aynı zamanda Türkiye’nin birçok bölgesindeki doğal güzellikleri, kalabalıktan uzak, doğayla iç içe olarak gezmeyi ve görmeyi farklı bir tatil kültürü ve konsepti olarak görüyor” ifadelerini kullandı.

Giresun’da karavan parkı ve çadır kamp alanı turizmi kapsamında, kentin eksikliğinin giderilmesi için çalışmalar başlattıklarını ve bu çalışmalarda önemli adımlar attıklarını belirten Giresun Milletvekili Nazım Elmas açıklamasında;

“Giresun İl Özel İdaremiz tarafından ihaleye çıkılarak yaklaşık 447 bin liralık sözleşme bedeliyle ihale gerçekleşmiş, 3 Eylül tarihinde de ihaleyi alan firmayla sözleşme imzalanmıştır.

Karavan parkı ve kamp alanının Teyyaredüzü Mahallesinin sahil bölgesine ve 40 karavanın yer alacağı şekilde kurulacak.” dedi.

Yapılan sözleşme imza tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda karavan kampının ve çadır kamp alanının yapımına başlanacak ve söz konusu proje 30 gün içerisinde tamamlanacak.

Giresun Milletvekili Nazım Elmas yapacakları çalışma hakkında ile ilgili açıklamasında;

“Giresun’umuzun turizm alanında bölgemizde ve ülkemizde hak ettiği payı alması ve bu amaçla gerekli tanıtım ve altyapı hizmetlerinin tamamlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ilerleyen zamanda yeni karavan yerleri ve çadır kamp alanları oluşturacağız.” dedi.

Giresun'da Kamp Alanı Ve Karavan Parkı Projesi İçin Yer BelirlendiPin
Giresun’da Kamp Alanı Ve Karavan Parkı Projesi İçin Yer Belirlendi

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!