Gelisiyorum.com | Blog

Assassin’s Creed Mirage, Steam’e Geldi

07.10.2024
8
Assassin’s Creed Mirage, Steam’e Geldi
Assassin's Creed Mirage Steam

Ubisoft, PC platformuna özel sürümlerinden biri olan Assassin’s Creed Mirage oyununu Steam mağazasına getirdi. Ekim 2023 tarihinde PC sürümü sadece Ubisoft Connect ve Epic Games Store platformlarında mevcuttu. Şimdi ise sıra Steam kullanıcılarında.

Assassin’s Creed Mirage’ın Steam sürümü, Steam başarıları gibi platforma özgü özelliklere sahip olacak. Ancak, yeni mağaza sayfasının ortaya çıkardığı gibi, Denuvo Anti-Tamper DRM, oyunda mevcut olacak ve oynamak için bir Ubisoft Connect hesabına ihtiyaç duyulacak.

Ubisoft Bordeaux tarafından geliştirilen Mirage, seriyi gizli aksiyon kökenlerine geri götürerek Assassin’s Creed Origins, Odyssey ve Valhalla’nın getirdiği RPG odaklı oynanışı terk ediyor. Bu, şehir oynanışına çok daha fazla odaklanıldığı ve parkurun gizlilik ve suikastlarla birlikte büyük ölçüde geri döndüğü anlamına geliyor. Oyun ilk olarak Valhalla için bir genişleme olarak tasarlandı ancak daha sonra çok daha geniş kapsamlı bağımsız bir deneyime dönüştü.

Hikaye, oyuncuların Basim İbn İshak rolünü üstlendiği İslam Altın Çağı’nda 9. yüzyılda Bağdat’ta geçiyor. Valhalla hayranları bu ismi hatırlayabilirler, çünkü o girişte birden fazla görev dizisinde yer alan popüler bir NPC olarak görünüyor. Sokak hırsızı olarak tanıtıldıktan sonra Basim, yükselen Tapınak Şövalyeleri Tarikatı’na karşı savaşmak için “Gizli Olanlar”a katılarak bir suikastçı rolünü üstleniyor.

Steam sürümü için bir çıkış tarihi eklenmemiş olsa da mağaza sayfasında yalnızca Ekim 2024 lansman penceresi olarak listeleniyor.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!