Gelisiyorum.com | Blog

Fintech şirketi Zepz, 267 milyon dolar yatırım aldı

07.10.2024
9
Fintech şirketi Zepz, 267 milyon dolar yatırım aldı

Fintech şirketi Zepz, 267 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 267 milyon dolarlık F serisi yatırım turu, Accel tarafından yönetildi. Londra merkezli Zepz’in yatırım turunda Leapfrog, TCV ve International Financial Corporation yer aldı. Şirket, yeni gelen yatırımı yeni pazarlara girmek ve Zepz Wallet gibi yeni ürünlerin genişlemesini desteklemek için kullanacağını açıkladı. 

2010 yılında Catherine Wines, Ismail Ahmed ve Richard Igoe tarafından kurulan Zepz, uluslararası para transferi hizmeti sağlayan bir girişim olarak tanımlanıyor. Şirket, WorldRemit ve Sendwave adlı iki ana marka ile faaliyet gösteriyor. Bu markalar, kullanıcıların farklı ülkeler arasında hızlı, güvenli ve düşük maliyetle para göndermelerini sağlıyor.

Zepz, kullanıcıların 40’tan fazla ülkeden 90’dan fazla ülkeye para göndermesine olanak tanıyor. Kullanıcılar; bankalar, mobil cüzdanlar, nakit alım yerleri veya doğrudan banka hesaplarına para transferi yapabiliyor.

Zepz, geleneksel bankalara göre daha düşük ücretler sunarak para transferi süreçlerini hızlandırıyor. Çoğu transfer, anlık veya birkaç dakika içinde tamamlanıyor. Şirket, yeni ürünleri arasında yer alan Zepz Wallet ile kullanıcıların dijital cüzdan oluşturmasına ve para yönetimine olanak tanımayı hedefliyor. Bu özellik, kullanıcıların farklı para birimlerinde işlem yapabilmelerine yardımcı olabiliyor.

Mobil uygulamaları ve web platformları üzerinden kolayca para gönderme ve alma işlemleri yapılabiliyor. Kullanıcı dostu arayüzleri sayesinde her yaş grubundaki kullanıcıların rahatlıkla kullanabilmesini sağlıyor.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!