Gelisiyorum.com | Blog

Nubia V70 serisi yakında geliyor: Üç yeni model yolda

07.10.2024
13
Nubia V70 serisi yakında geliyor: Üç yeni model yolda

ZTE, yeni Nubia V70 serisi üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çinli akıllı telefon üreticisi, serinin üç modelini test ediyor: V70, V70 Design ve V70 Max. Gizmochina’nın haberine göre, bu üç model IMEI veritabanında görüntülendi. ZTE’nin sahne arkasında başka modelleri de test ettiği iddiaları olsa da, şu an için bu üç cihazın varlığı kesinleşmiş durumda.

ZTE’nin V70 serisi, firmanın en yeni akıllı telefon serisi olarak dikkat çekiyor. Ancak bu, ZTE’nin V serisine ilk girişi değil. Daha önce Nubia V60 ve Nubia V60 Design adında iki model piyasaya sürülmüştü. Bu cihazlar, giriş seviyesinde özelliklere sahip uygun fiyatlı akıllı telefonlar olarak tanıtılmıştı. Yeni V70 serisinin de benzer şekilde bütçe dostu cihazlar olarak konumlanacağı tahmin ediliyor.

Nubia V70 serisinde üç model olacak

Yeni V70 serisi üç modelden oluşuyor: V70, V70 Design ve V70 Max. IMEI veritabanında görülen bu cihazlar arasında Nubia V70’in model numarası Z2459, V70 Design’ın model numarası Z2458 ve V70 Max’in model numarası Z2467 olarak kaydedildi. Her ne kadar cihazların teknik özellikleri ve resmi lansman tarihi henüz açıklanmış olmasa da, önceki V serisi modelleri baz alarak, Nubia V70 serisinin de fiyat-performans odaklı cihazlar olacağını düşünüyoruz.

Daha önce piyasaya sürülen Nubia V60 modeli, uygun fiyatlı bir seçenek olarak tanıtılmıştı. Bu nedenle, ZTE’nin aynı stratejiyi sürdürerek Nubia V70 serisiyle de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi planladığını söylemek mümkün. Özellikle bütçe dostu akıllı telefon arayan kullanıcılar için dikkat çekici bir seri olabilir. Lansman tarihi yaklaştıkça daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!