Gelisiyorum.com | Blog

Kadıköy Plajları 2024 Listesi – Kamp Yerleri

07.10.2024
12
Kadıköy Plajları 2024 Listesi – Kamp Yerleri

Kadıköy, İstanbul’un bir ilçesidir ve İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Kocaeli Yarımadası’nın Güneybatı kesiminde yer alan Kadıköy ilçesinin; Doğu tarafında Maltepe, Kuzeydoğu tarafında Ataşehir, Kuzeybatı tarafında Üsküdar yer alırken, Güney ve Batı tarafında ise Marmara Denizi yer almaktadır. Kadıköy ilçesinin, Marmara Denizi’ne kıyısı olması nedeniyle; ziyaret edilebilecek birkaç plajı da sınırları içerisinde barındırmaktadır. Biz de Kadıköy plajları 2024 listesi rehber içeriğimizi paylaştık. Peki, Kadıköy’de denize girilir mi? Kadıköy’de kaç plaj var? Kadıköy’ün plajları hangileri? Kadıköy’ün denizi sıcak mı, soğuk mu? Kadıköy’ün denizi derin mi, sığ mı? Kadıköy’ün denizi kirli mi, temiz mi? İşte Kadıköy’de denize girilecek yerler listesi sitemizde.

Bostancı Halk Plajı

Kadıköy plajları 2024 listesi içeriğimizin ilk sırasında, Bostancı Halk Plajı yer almaktadır. Bostancı Halk Plajı ücretsiz ziyaret edilebilir bir lokasyondur. Soyunma kabini ve duş imkanı bulunuyor. Plaj alanı taşlı yapıya sahip ve deniz içerisinde de midye ve taş görülebilir. Belediyeye ait işletme var ve buradan yiyecek ile içecek satın alabiliyorsunuz. Oldukça küçük bir plaj alanı bulunmaktadır. Plaj çevresinde yeşil alanlar da kamp masası ve kamp sandalyesi ile oturup manzara keyfi yapılabilir. Sahil şeridi üzerinde bisiklet sürmeye uygun alanlar da var. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya Beltur’dan satın alabilirsiniz. Denizi taşlı olmasından dolayı deniz ayakkabısı giyilmesi önerilmektedir.

Bostancı Halk Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/bsdgncewJLmFMebZ8

Bostancı Halk PlajıPin
Bostancı Halk Plajı

Erenköy Halk Plajı

Erenköy Halk Plajı, Kadıköy’de ücretsiz denize girebileceğiniz bir plajdır. Duş ve soyunma kabini imkanları var. Denizi ve plaj alanı taşlı olmasından dolayı; deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir ya da Erenköy Halk Plajı çevresinde hizmet veren restoran, kafe ve marketlerden satın alabilirsiniz. Beltur’a ait büfe hizmeti de bulunuyor. Sezonda şezlong ve şemsiye hizmetleri de mevcuttur. Kamp sandalyesi ve kamp masası gibi ekipmanlarınızı götürüp manzara keyfi yapabilirsiniz.

Erenköy Halk Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/9nm99iGzPV7dG5Lt6

Erenköy Halk PlajıPin
Erenköy Halk Plajı

Caddebostan Plajı

Caddebostan Plajı, Kadıköy plajları 2024 listesi içeriğimiz içerisinde en çok tercih edilen plajlarından bir tanesidir. Caddebostan Plajı’nda; tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanları bulunmaktadır. Şezlong ve şemsiye hizmeti de var ve saat 18:00’den sonra ücretsizdir. 65 yaş ve üzerine de ücretsizdir. Caddebostan Plajı’nda denizin en güzel saatleri ise sabah saatleridir. Ayrıca şezlong ve şemsiye hizmetlerinden de kolayca yararlanmak isterseniz, erken saatlerde Caddebostan Plajı’nı ziyaret etmenizi öneriyoruz. Deniz taşlı yapıya sahip ve bu yüzden deniz ayakkabısı kullanılması gerekmektedir. Caddebostan Plajı’nda Beltur’a ait işletme var. Yiyecek ve içecek satın alabilirsiniz. Plaj alanı kum yapısına sahiptir. Caddebostan Plajı, ücretsiz bir plajdır.

Reklam

Caddebostan Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/FwMowKz9cqHR8xh49

Caddebostan PlajıPin
Caddebostan Plajı

Caddebostan Plajı 2

Caddebostan Plajı 2, Kadıköy plajları 2024 listesi içeriğimizin son bölümünde yer almaktadır ve Kadıköy’de en çok tercih edilen plajlardan bir tanesidir. Deniz içerisinde taşlar var ve bu yüzden deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Caddebostan Plajı 2 girişi ücretsizdir. Plaj alanı kum yapısına sahiptir. Sabah erken saatlerde gidilmesi halinde; denizin en güzel saatlerini izleyebilirsiniz. Beltur’a ait kafe hizmeti de bulunmaktadır. Şezlong, şemsiye, tuvalet, soyunma kabini imkanları da bulunmaktadır. Cankurtaran hizmeti de mevcuttur. 2024 yılı giriş ücreti 60 TL’dir ve İstanbulkart geçmektedir.

Caddebostan Plajı 2 Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/CknLj3mbjyQ6Tmht8

Caddebostan Plajı 2Pin
Caddebostan Plajı 2

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!