Gelisiyorum.com | Blog

Yeni Mac mini ve MacBook Pro modelleri Kasım ayında tanıtılabilir

07.10.2024
6
Yeni Mac mini ve MacBook Pro modelleri Kasım ayında tanıtılabilir

Apple’ın yeni iPad ve M4 çipli Mac’leri Ekim ayında tanıtabileceğini geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg’ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yeni Mac mini ve iPad mini modellerini 1 Kasım tarihinde düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte tanıtacak. 

Paylaşılan bilgilere göre Apple tarafından tanıtılacak olan ödüller arasında M4 çipli MacBook Pro modelleri yer alıyor. M4 çipli MacBook Pro ailesi, 14 ve 16 inçlik modellere sahip olacak. Yeni MacBook Pro modellerinin tasarım anlamında bir önceki modellerle benzer olması bekleniyor.

M4 çipi ile yenilenecek olan Mac mini modelinin ise daha boyutlara sahip olabileceğini de ekleyelim. Yeni Mac mini modelinin Apple TV ile benzer boyutlara sahip olacağını geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bir önceki modelde yer alan USB-A girişi ise yeni Mac mini’de yer almayacak. 

Gurman’a göre Apple, 2025 yılının ilk aylarında da yeni modellerle karşımıza çıkmaya devam edecek. Apple, 2025 yılının başında M4 çipi ile yenilenen 13 ve 15 inçlik MacBook Air modellerini tanıtacak. MacBook Air’ın yanı sıra uzun zamandır beklenen uygun fiyatlı iPhone SE ve iPad Air modellerinin de önümüzdeki aylarda tanıtılmaları bekleniyor. Apple’ın yeni ürünleri ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!