Gelisiyorum.com | Blog

Sherlock Dizisinin Yapımcıları Geri Dönmeye Sıcak Bakıyor

07.10.2024
8
Sherlock Dizisinin Yapımcıları Geri Dönmeye Sıcak Bakıyor

Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan ikonik karakteri Sherlock Holmes, birçok farklı uyarlama izleyicilerin çıktı. Bu uyarlamaların birçoğunu da, ekranlarda izleyiciyle buluşan dizi ve filmler oluşturuyor. Yakında ise, bu dizi ve film uyarlamalarına birisi daha katılıyor. Lakin bu yapımların arasında izleyiciler için oldukça özel olan bir dizi serisi bulunuyor. Benedict Cumberbatch‘ın Sherlock Holmes ve Martin Freeman’ın ise Doktor John Watson karakterine hayat verdiği popüler dizi Sherlock.

2010-2017 yılları arasında 4 sezon ve özel bir bölümle BBC’de yayınlanan Sherlock dizisi, Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan ikonik karakterini modern çağa ayak uydurarak yeniden uyarlaması büyük bir sükse yapmıştı. Dizinin 4.sezon final sahnesinin, oldukça ucu açık bir şekilde bitmesinin ardından ise hayranlar yıllardır BBC‘den devam sezonunu bekliyor.

Hayranların bu çağrısına kulak asan BBC hala daha “Dizi geri dönecek mi?” sorusuna net bir yanıt vermese de dizinin yapımcısı Sue Vertue, hayranları bir kez daha heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

Sherlock Dizisi Bir Gün Devam Edecek

Sherlock

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın Marvel Sinematik Evreni‘ndeki yoğun çekim takvimlerinin akabinde dizinin yapımcısı Sue Vertue, Deadline‘a verdiği demeç esnasında geri dönüş ihtimalini değerlendirerek bu yapımı oldukça sevdiklerini belirtti.

Bu diziyi seviyoruz ve bir geleceği var.. Bir gün.. Belki.. Eğer herkes yapmak isterse.. Dürüst olmak gerekirse set hala depoda bir yerlerde duruyor ve muhtemelen çürümeye yüz tutmuş durumda. Mesele herkesi aynı anda bir araya getirmek ve oyuncuların bunu yapmak istemesini sağlamak.

Reklam

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın çekim takvimlerinde bir boşluk yaratmaları halinde, Sherlock dizisinin hayranlarının merakla beklediği beşinci sezon olmasa dahi, bir şekilde devam edeceği aşikar.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!