Gelisiyorum.com | Blog

PowerA, Meta Quest aksesuarlarını tanıttı

08.10.2024
13
PowerA, Meta Quest aksesuarlarını tanıttı
Powera Meta Quest

Özellikle Xbox için çıkarttığı kontrolcülerle çok ciddi bir fan kitlesine sahip olan PowerA, bu sefer de VR alanında şansını deneme kararı aldı. Bu koleksiyon, Meta Quest kullanıcıları için kolaylık, organizasyon ve korumayı geliştiren ürünler sunarak VR deneyimini yükseltmeyi amaçlıyor.

Ürün yelpazesi şunları içeriyor:

Powera Meta Quest

Meta Quest 3 / 3S için PowerA Seyahat Çantası

Resmi lisanslı ve taşınabilirlik için üretilmiş bu seyahat çantası, Meta Quest 3 ve 3S kulaklık ve kontrol cihazlarını güvenli bir şekilde tutmak için elastik kayışlarla kalıplanmış saklama alanına sahip. Yastıklı arka cep aksesuarlar için ekstra alan sağlarken, fermuarlı kapak toz ve kire karşı koruma sağlıyor. Ayrıca, rahat toz temizliği için mikrofiber bir temizlik bezi ve fırça kalemi de içeriyor. 54,99 €/49,99 £ (49,99 $) MSRP ile satışa sunuldu.

Meta Quest 3 / 3S için PowerA Kalça Askısı

Bu resmi lisanslı aksesuar, Meta Quest 3 ve 3S kontrol cihazlarına kullanışlı erişim sağlar ve onları kullanıcının kalçalarında güvenli bir şekilde tutar. Çıkarılabilir tutuculara ve ayarlanabilir bir kemere sahip olan bu aksesuar, ayakta dururken, otururken veya yürürken kullanıcılara kolaylık sağlar. MSRP fiyatı 21,99 €/ 19,99 £ (19,99 $) olarak belirlendi.

Reklam

Meta Quest 3 / 3S için PowerA Şarj İstasyonu

Meta Quest 3 ve 3S cihazları için şık ve sağlam bir ana üs olan bu resmi şarj istasyonu, her kontrol cihazı için şarj edilebilir pil paketleri, şarj edilebilir pil kapakları ve USB-C kabloları içeriyor. Ayrıca dahili LED şarj göstergeleri ve daha fazla stabilite için ağırlıklı bir tabana sahip olup kullanıcıların cihazlarını tam şarjlı ve kullanıma hazır tutmalarını sağlar. MSRP 89,99 €/79,99 £ (79,99 $) karşılığında temin edilebilir.

Meta Quest 3S için PowerA Silikon Koruma Kiti

Bu resmi lisanslı Koruma Kiti, özellikle Meta Quest 3S kulaklık, lensler ve kumandalar için kapsamlı koruma sunuyor. Yüksek kaliteli, dayanıklı malzemeden üretilen bu ürün, cihazların hasar, çizilme veya düşmelere karşı korunmasına yardımcı olur. Kit, kolay görünürlük için karanlıkta parlayan bir özellik ve çeşitli el boyutları için kontrol cihazlarına güvenli bir şekilde oturmasını sağlamak için ayarlanabilir cırt cırtlı kayışlar içeriyor. Kulaklık kapağı, ısı dağılımı için hassas kesikler ve lenslerin, düğmelerin ve bağlantı noktalarının tam işlevselliği ile optimum uyum için tasarlanmış. MSRP 29,99 € / 24,99 £ (29,99 $) karşılığında satışa sunuldu.

 

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!