Gelisiyorum.com | Blog

90’lı yılların popüler çocuk şarkıcısıydı: Küçük ibo’yu görenler tanıyamıyor

08.10.2024
7
90’lı yılların popüler çocuk şarkıcısıydı: Küçük ibo’yu görenler tanıyamıyor

1990’lı yılların çocuk yıldızlarından biri olan Halil İbrahim Küçük, nam-ı diğer Küçük İbo, yıllar sonra yeniden ortaya çıktı.

12 yaşında çıkardığı albümle büyük bir çıkış yakalayan ve İbrahim Tatlıses’in programında söylediği şarkılarla beğeni toplayan Küçük İbo’nın Hülya Avşar’la verdiği poz hafızalardan silinmiyor.

90'lı yılların popüler çocuk şarkıcısıydı: Küçük ibo'yu görenler tanıyamıyor

BİR DÖNEMİN POPÜLER İSİMLERİ ARASINDAYDI

90’lı yılların sonlarına doğru ünlü çocuk şarkıcılardan biri olan Küçük İbo, adının verildiği dizi ve filmlerle de dönemin parlayan yıldızlarından biri olmuştu. Yanık sesiyle İbrahim Tatlıses’in tahtına aday gösterilen Küçük İbo, geçmişteki popülerliğini şu anda yakalayamasa da, onu hatırlayan birçok hayranı bulunuyor.

‘KÜÇÜK YAŞTA ŞÖHRET OLMAM HATAYDI’

Uzun yılların ardından kariyeri hakkında konuşan Küçük İbo, “12 yaşımda albüm çıkarmam ve şöhret olmam hataydı. Şimdiki aklım olsa küçük yaşta müzik dünyasına atılmazdım. Daha bilinçli adımlar atardım” dedi.

Reklam

Şu an Nişantaşı’nda bir künefe salonu işleten Küçük İbo, müziğe daha az yoğunlaştığını belirtti. “Zaman zaman gidiyorum. Daha çok müziğe yoğunlaştık. Kendi halimde yaşamaya çalışıyorum” diye konuşan şarkıcı, daha sakin bir yaşam sürdüğünün altının çizdi.

Hülya Avşar Magazin Ünlüler Müzik Yaşam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!