Gelisiyorum.com | Blog

Ubisoft 2030’a Kadar 10 Yeni Assassin’s Creed Oyunu Planlıyor

08.10.2024
11
Ubisoft 2030’a Kadar 10 Yeni Assassin’s Creed Oyunu Planlıyor

Ubisoft, oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Assassin’s Creed‘i daha da genişletmeye hazırlanıyor. Şirket önümüzdeki beş yıl içinde seriyi 10 yeni oyunla zenginleştirmeyi hedefliyor. Bu yeni oyunlar arasında mobil platformlar VR ve geleneksel konsollar için çeşitli deneyimler sunacak projeler yer alıyor. Bu plan serinin toplamda 41 oyunluk dev bir kütüphaneye ulaşmasını sağlayacak.

Tom Henderson gibi sızıntılarıyla tanınan kaynaklardan alınan bilgilere göre Ubisoft bu genişleme planıyla Assassin’s Creed serisini çeşitlendirerek daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor. Planlanan oyunlar arasında 2025’in ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen ‘Jade’ kod adlı bir mobil oyun da bulunuyor. Ayrıca ‘Black Flag’ Remake, ‘Hexe’ ve ‘Invictus’ gibi kod adlı projeler de geliştirme aşamasında. Ancak henüz ismi açıklanmamış altı oyun daha var ki, bu oyunlar hakkında fazla bilgi yok.

Yeni Projeler Çeşitli Uzunluklarda Olacak

Ubisoft 2030'a Kadar 10 Yeni Assassin's Creed Oyunu Planlıyor

Ubisoft‘un CEO’su Yves Guillemot bu yeni projelerin ‘çeşitli uzunluklarda’ olacağını belirtti. Bu, bazı oyunların daha kısa, bazılarının ise daha uzun soluklu olabileceğine işaret ediyor. Ayrıca Remake oyunların da yeni planların bir parçası olacağı ifade edildi.

Ubisoft, Assassin’s Creed serisini sürekli yenileyerek ve genişleterek oyunculara farklı deneyimler sunmayı hedefliyor. Bu strateji serinin uzun vadeli başarısını garantilemek ve farklı oyuncu gruplarını cezbetmek için kritik önem taşıyor. Peki, siz bu strateji hakkında ne düşünüyorsunuz? Ubisoft‘un bu genişleme planını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!