Gelisiyorum.com | Blog

ABC Detergent “Istanbul” Ofisi

29.05.2023
159
ABC Detergent “Istanbul” Ofisi

Projede mekansal organizasyon doğrusal bir yerleşim düzeni ile düzenlenmiştir. Dikdörtgen planlı ofiste, yönetici odaları ve toplantı odaları çevrelerinde iki paralel kanat şeklinde düzenlenirken bireysel çalışma alanları merkezde konumlanıyor.

Yönetici odaları ve toplantı odaları da cam ünitelerle tanımlanıyor. Bireysel çalışma alanlarında, gelecekteki operasyonel değişikliklere kolayca cevap verebilmek için yeniden düzenlemek için modüler ofis mobilya sistemleri kullanılır. Bireysel çalışma alanları ve yönetici odaları için tercih edilen Nurus ofis mobilyaları. Giriş holünde resepsiyon bankosu, duvar ve zemin kaplamalarında mermer, nötr renkli çalışma alanında ise ahşap malzeme ağırlıklı olarak kullanılıyor.

Bu detay aynı zamanda ferah ve sıcak bir atmosfer yaratmış. Yönetici odaları ve bireysel çalışma alanlarının duvarlarında Ömer Uluç, Selma Gürbüz, Refik Anadol, Ziya Tacir, Erdin İnan, Ali Alışır, Burhan Doğançay ve Haluk Akakçe’nin müşteri koleksiyonundaki eserleri kullanılmıştır.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!