Gelisiyorum.com | Blog

Aksa Akrylic “Yalova” Ofisi

02.06.2023
192
Aksa Akrylic “Yalova” Ofisi

Bu yeşil sertifikalı bina, escapefromsofa tasarım ekibinin gözetiminde tamamlandı. Firmaya konsept, mimari ve iç mimari tasarım hizmetleri sağladık. Yan binaların masif ve kübik görünümleri, cam giriş holü ile dengeli bir kontrast oluşturuyor.

Ana giriş ve resepsiyon alanı orta cam yapıda yer almaktadır, burası asansörler ve çelik merdiven dahil ana erişim noktasıdır. Cam konstrüksiyon her iki cepheden de gün ışığı almasına izin vererek ferah, şeffaf bir atmosfer oluşturmaktadır.

Soldaki bina çalışma alanlarını içerir. Yönetim ve yönetim odaları ön cephe arasına yerleştirilmiş; Açık çalışma alanları, içeriye doğal ışık getiren cam cephe ile avlu etrafında toplanmıştır. Sağdaki binada bir teşhir salonu, büyük bir konferans salonu ve kompakt bir amfitiyatro bulunmaktadır.

İç mekan çağdaş estetikle tasarlanmıştır. Farklı dokular ve desenler, mekanlar boyunca devreye giriyor. Duvarlarda ham ağaçtan lake kaplamaya kadar her biri farklı ustalık teknikleriyle işlenen çeşitli kaplamalar kullanılıyor.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!