Gelisiyorum.com | Blog

Allianz “Istanbul” Ofisi

27.05.2023
319
Allianz “Istanbul” Ofisi

Aukett Swanke Group’un bir parçası olan SHCM, Allianz Türkiye’nin İstanbul’un merkezi iş bölgesinde bulunan 40 katlı yeni Allianz Tower’ın 20 katında yer alan yeni genel merkezini tasarlamak üzere seçildi. Proje vizyonumuz, iş hedeflerini destekleyecek, stresi azaltacak, çalışanlar için bir gurur duygusu sağlayacak ve işbirliği, etkileşim, konsantrasyon ve dinlenme için net açık alanlar sunacak verimli, etkili ve sürdürülebilir bir ofis ortamı yaratmaktı.

Ofisler, kullanıcılar arasındaki sosyal ve bilgisel etkileşimi kolaylaştıran açık ortamlar olarak tasarlanmıştır. Konseptin merkezinde, odak odaları, açık toplantı alanları, proje odaları ve çeşitli büyüklükteki toplantı odaları gibi alanlarla ‘mahallelerin’ evrimi var. Bu unsurlar, girdikleri birçok çalışma alanı ve ofis içinde dağıtılan çalışma ayarları için alan seçimi ve kontrolü sunar. İki kat yüksekliğindeki iç bahçe, her seviyedeki çeşitli temaların odak noktasını oluşturuyor.

Allianz, her katın Formula 1, golf ve futbol gibi bir temayı benimsemesi için çok çeşitli takımlar, organizasyonlar, kültürel figürler, spor salonları ve eğitim programları ile ortaklık yapmaktan gurur duyar. Projede son derece sürdürülebilir tasarım özelliklerinin kullanılması, binanın USGBC’den (ABD Yeşil Bina Konseyi) LEED Gold CI ile ödüllendirilmesine neden oldu.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!