Gelisiyorum.com | Blog

Assassin’s Creed Mirage Steam’e Geliyor: Sayfası Açıldı

08.10.2024
20
Assassin’s Creed Mirage Steam’e Geliyor: Sayfası Açıldı

Geçen yıl çıkan ve Valhalla’dan Basim’in hikâyesini ele alan Assassin’s Creed Mirage Steam’e geliyor. Ubisoft’un platforma geri dönüşü beklenenden hızı şekilde gerçekleşiyor ve serinin şimdilik son oyunu da bu ay içerisinde raflarda yerini alacak. Bağdat’ta geçen, gizlilik odaklı oynanışıyla seriyi köklerine döndüren yapım, nihayet oyuncuların olmasını istedikleri platformda da boy gösterecek.

Assassin’s Creed Mirage Steam mağaza sayfası açıldı

Ubisoft’un 2019’da Tom Clancy’s The Division 2’nin çıkışıyla birlikte Steam’i terk etmesinin ardından, nihayet geri dönüş adımları başladı. The Crew Motorfest, Skull and Bones gibi oyunlarıyla küçük dönüş sinyalleri veren şirket şimdi de en çok beklenenlerle platforma dönüyor. Assassin’s Creed Shadows’un ertelendiğini duyururken de artık dönüşün köklü olduğunun ve yeni oyunlarının ilk günden Steam’e de çıkacağının sinyallerini vermişlerdi. En yakın örnek olarak, Assassin’s Creed Mirage Steam mağaza sayfası açıldı ve Ekim 2024’te oyunun yayınlanması bekleniyor.

Assassin's Creed Mirage Steam
Assassin’s Creed Mirage Steam mağaza sayfası açıldı.

Assassin’s Creed serisinden son haberler, Fransız şirketin Japonya’da geçen yeni oyunu ertelediği yönündeydi. Duyurusundan itibaren çok fazla tartışmanın içerisinde kalan oyunun Kasım 2024’te çıkması bekleniyordu. Ancak yeni tarih itibarıyla 14 Şubat 2025’ten önce görmeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Ubisoft’a gelecek olursak son iki haftadır şirketten yana olumlu pek haberin gelmediğini görüyoruz. Fransız şirket, Star Wars Outlaws’ın beklenilen satışlara ulaşamaması ve XDefiant’ın oyuncuyu elde tutmada yaşadığı güçlüklerle birlikte büyük değer kaybetti. Öyle ki hisse senedi fiyatları Shadows’un erteleme haberinin ardından son 11 yılın en düşük değerini gördü. Guillemot ailesi ve Tencent’in şirketi özel şirket yapmayı düşündüğünün söylenmesinin ardından, hisse senedi fiyatları tekrar fırlasa da istikrarı ne zaman yakalayacağı bilinmiyor.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!