Gelisiyorum.com | Blog

BandLab, Otomasyon da Dahil Olmak Üzere Gelişmiş Mobil Özellikler Sunuyor

BandLab, Otomasyon da Dahil Olmak Üzere Gelişmiş Mobil Özellikler Sunuyor

Yaratıcı deneyimi geliştirmek ve ince ayar yapmak amacıyla BandLab, mobil uygulamasına bazı yeni iyileştirmeler ve özellikler ekledi. Müzik prodüksiyon platformu, ücretli üyeleri için bir çift özelliğin yanı sıra mobil filtrelerine genel iyileştirmeler ekledi.

Yeni özelliklerden biri, kullanıcıların daha önce BandLab’ın masaüstü yazılımıyla sınırlı olan bir araçtan faydalanmalarını sağlıyor: otomasyon. Artık kullanıcılar, hareket halindeyken Mobil Otomasyonu kullanabilir. Bu özellik, tipik otomasyona çok benzer şekilde çalışarak kullanıcıların ses, pan ve efektleri hassas kontrolle otomatikleştirmesine olanak tanıyor.

Otomasyon aracı, en acemi kullanıcıların bile karmaşık sesler ve akıcı geçişler üretmesini sağlamalıdır. Mobil Otomasyon şu anda beta aşamasında olsa da, kullanıcılar bir üyelikleri varsa bunu deneyebilecekler.

Başka yerlerde, üyeler ayrıca yeni bir AudioPitch Vokal Efektleri Paketine erişebilecekler. Tüm kullanıcılar hala ‘Temel’ efektlere erişebilecekler, ancak üyeler ‘Hip Hop’, ‘HyperPop’ ve ‘Bilim Kurgu’ dahil olmak üzere genişletilmiş bir seçeneğe sahip olacaklar.

Tüm kullanıcılar BandLab’in filtre iyileştirmelerinden faydalanacak. Ekip, örnek ve döngü filtreleme için sürekli kaydırma ihtiyacını en aza indiren yeni bir açılır menü tanıttı. Menü, kullanıcıların BPM, anahtar, tür ve enstrüman etiketlerini tek bir kullanışlı açılır menüde ayarlamasına olanak tanıyacak.

Ayrıca kullanıcıların en son kullandıkları sesleri aramaları için yeni bir ‘Son’ geçişi var, bu da kaybettiğinizi düşündüğünüz o harika sesi avlayabileceğiniz anlamına geliyor. Anahtar filtresi de bir makyajdan geçti; anahtar filtresi artık bir piyano klavyesi görüntülüyor, böylece projeniz için doğru tuşları kolayca seçebilirsiniz.

Reklam

Kaynak: Bandlab

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!