Gelisiyorum.com | Blog

BASF “Izmir” Ofisi

02.06.2023
226
BASF “Izmir” Ofisi

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, İzmir’deki ofisini 570 m2 alana sahip yeni yerine taşıyarak, iç mimari konsept ve tasarım çalışmalarını Mimaristudio’ya yaptırdı. BASF Tesis Yönetimi/Gayrimenkul Yönetimi departmanının önderliğinde ve desteğiyle, Basf kurumsal kriterleri ve fikirleriyle şirket, dünyadaki ilk hibrit çalışma modeli uygulamalarından birini Türkiye’de gerçekleştirdi.

Esneklik, modülerlik, şeffaflık ve deneyim, mekan tasarımının başlangıç ​​noktasıdır. Yenilikçi, eğlenceli ve her yaş grubundan çalışana hitap eden hibrit bir çalışma ortamı planlanmıştır.

Çalışmanın yanı sıra çalışanların kendilerini geliştirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri, paylaşımda bulunabilecekleri ve özel günlerini kutlayabilecekleri bir ortam oluşturulmuştur. Yeni fiziki yapıda yaratıcılık ve üretkenlik için gerekli koşullar sağlanarak ortak bir çalışma ve yaşam alanı hedeflenmiştir.

“Çalışan merkezli” bir mekan fikriyle, fiziksel çalışma alanı bazında mevcut çalışma kültürünü değiştiren bir tasarım yaklaşımı sunulmuştur.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!