Gelisiyorum.com | Blog

Beylikdüzü Plajları 2024 Listesi – Kamp Yerleri

07.10.2024
5
Beylikdüzü Plajları 2024 Listesi – Kamp Yerleri

Beylikdüzü, İstanbul ilinin bir ilçesidir. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan ilçesi olan Beylikdüzü’nün Kuzey tarafında Esenyurt, Doğu tarafında Avcılar, Batı tarafında Büyükçekmece yer alırken Güney tarafında ise Marmara Denizi bulunmaktadır. Beylikdüzü ilçesi, yerli ve yabancı misafir potansiyeli kapsamından dolayı; en kompozit ilçelerinden bir tanesidir. Beylikdüzü’nde yer alan Yaşam Vadisi’de İstanbul’da kurulan İlk Yaşam Vadisi olma özelliğine sahiptir ve bu söz konusu vadi, Beylikdüzü’nün Marmara Denizi’ne kıyısı olan taraflarına kadar uzanmaktadır. Siz de Beylikdüzü’nde tatil yapmak istiyorsanız; Beylikdüzü plajları 2024 listesi rehber içeriğimizi inceleyebilirsiniz. Peki, Beylikdüzü’nde denize girilir mi? Beylikdüzü’nün denizi kirli mi, temiz mi? Beylikdüzü’nün denizi sıcak mı, soğuk mu? Beylikdüzü’nün denizi derin mi, sığ mı? Beylikdüzü’nde kaç plaj var? Beylikdüzü’nde plaj var mı? İşte tüm detaylar.

West İstanbul Marina Plaj

West İstanbul Marina Plaj, Beylikdüzü plajları 2024 listesi rehber içeriğimiz içerisinde ilk sırada yer almaktadır. West İstanbul Marina Plaj girişi ücretlidir. Hafta içi kişi başı giriş ücreti 300 TL, hafta sonu kişi başı giriş ücreti ise 400 TL’dir. Kafe ve restoran bölümünden yiyecek ve içecek satın alabiliyorsunuz. Temiz bir denize ve keyifli bir plaj alanına sahiptir. Tuvalet, duş ve soyunma kabini imkanları da bulunmaktadır. Cankurtaran ve güvenlik hizmetleri de bulunan West İstanbul Marina Plaj’da şezlong ve şemsiye imkanı da mevcuttur. Plaj alanı kum ve yer, yer küçük çakıl taş yapısına sahiptir. Deniz içerisinde ise taş gözlemlenebilir. Bu yüzden deniz ayakkabısı kullanılması öneriliyor.

West İstanbul Marina Plaj Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/qgiaqq3YzdGBMwfL7

West İstanbul Marina PlajPin
West İstanbul Marina Plaj

Beylikdüzü Belediyesi Kırlangıç Plajı

Beylikdüzü Belediyesi Kırlangıç Plajı, ücretli bir plajdır. Restoran ve plaj alanı olarak hizmet vermektedir. Kendi aracı ile ulaşım sağlayanlar için, otopark hizmeti de bulunmaktadır. Denizi taşlı yapıya sahiptir ve denize girmek isteyenler, deniz ayakkabısı kullanmalıdır. Şezlong ve şemsiye imkanları da bulunmaktadır.

Beylikdüzü Belediyesi Kırlangıç Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/eVpboyeUL5sTRTJ96

Beylikdüzü Belediyesi Kırlangıç PlajıPin
Beylikdüzü Belediyesi Kırlangıç Plajı

Gürpınar Halk Plajı

Beylikdüzü plajları 2024 listesi rehber içeriğimiz içerisinde yer alan ve en çok tercih edilen plaj olarak da bilinen Gürpınar Halk Plajı, ücretsiz bir plajdır. Hafta içi günlerinde sakin olan Gürpınar Halk Plajı, hafta sonu günlerinde ise kalabalıktır. Sahil hattı üzerinde; yeşil alanlar, oyun parkları, restoranlar ve kafeler de hizmet veriyor. Yürüme mesafesinde; tuvalet ve duş imkanları da bulunmaktadır. Plajın çoğunluğu beton zeminden oluşmaktadır. Ancak plaj olarak kullanılan alanda ise; kum ve çakıl taşı karışık yapıya sahiptir.

Reklam

Gürpınar Halk Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/cJMgr1s8DLvDF1jM6

Gürpınar Halk PlajıPin
Gürpınar Halk Plajı

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!