Gelisiyorum.com | Blog

Caudalie Paris “Istanbul” Ofisi

28.05.2023
157
Caudalie Paris “Istanbul” Ofisi

Kurulduğu 1993 yılından bu yana dermokozmetik alanında lider markalardan biri olan Caudalie markasının İstanbul Ofisi projelendirme, projelendirme ve inşaatı ofisimiz tarafından yapılmıştır. İstanbul Maslak Eclipse İş Blokları’ndaki Caudalie ofisini tasarlarken markanın gücünü projeye yansıttık. Bu amaçla ahşap ve mermer gibi doğal malzemeleri seçmeye ağırlık verdik.

Özellikle renk seçiminde mor ve yeşil tonlar kullanılarak Caudalie’nin üzüm kullanımı ve kurumsal renklerle ilişkisi vurgulanmıştır. Ofis sizi sıcak ahşap yoğun bir girişle karşılarken, giriş ilerledikçe renk kullanımı artan sıcak ve eğlenceli bir açık hava ofis alanıyla birleşiyor.

Ürün teşhir, dinlenme ve çalışma alanlarının açık bir şekilde kullanıldığı ofis; kapalı odalar sadece bir anlamda açık ofis alanına da dahil olacak şekilde cam bölme ile ayrılmıştır.

Ofisin ferahlığını kaybetmemek adına binanın da bize sağladığı beton çatı korunarak açık tavan uygulaması yapılmıştır. Zeminde halı – parke birlikte kullanılmıştır. Ofisi renklendirmek amacıyla; iç bahçe uygulaması, renkli altyapı malzemeleri, renkli cam uygulamaları kullandık.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!