Gelisiyorum.com | Blog

Claroty “Tel Aviv” Ofisi

04.06.2023
326
Claroty “Tel Aviv” Ofisi

Sürecin başından itibaren, müşterinin şirketin değerlerini, markanın benzersiz grafik dilini ve gerekli fonksiyonları kat planında alışılmışın dışında bir şekilde bir araya getirmesi açıktı.

Projedeki amacımız, ofisin çeşitli fonksiyon ve kullanımlarını şirketin tasarım diliyle uyumlu bir şekilde birleştiren bir ofis alanı üretmekti.

Şirket çalışanlarını keyifli, sıcak ve yumuşak bir alana yönlendirmek. Projedeki ana zorluk, aynı anda çok çeşitli durumlara izin vermek için tek bir açık alanda çeşitli oturma biçimleri oluştururken ortak alanların işlenmesiydi. Ana kamusal alanı resepsiyon alanı, resmi olmayan bir toplantı alanı ve mutfak olarak ayırdık.

Uzun şövalye masaları, yüksek oturma adaları, kafeterya ve salon oturma düzeni dahil olmak üzere çeşitli oturma düzenlerini birleştirir. Bu, her çalışanın kendisi için doğru yeri bulmasını sağlar ve şirkette var olan harika insan dokusunu bütünleştiren bağlantılar oluşturur.

Tasarlanan her öğe için, mekanın geri kalanıyla sinerji içinde çalışan seçkin bir ritim yarattık. Bu ritimler, farklı boyutlardaki karolar, ızgaralar, ahşap yüzeylerin farklı kalınlıklarda şeritlere bölünmesiyle ifade edilir. Seçilen tasarım dili, binanın açık kabuğunu ve sistemlerini yumuşak malzeme öğeleri, renkleri ve formlarıyla birleştirir.

Şirketin ve markasının ruhunu temsil eden keyifli ve daha az önemli olmayan bir deneyim üretmeye çalıştık.

Reklam

Kaynak: officelovin.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!