Gelisiyorum.com | Blog

Club Med Resort Headquarters “Istanbul” Ofisi

08.05.2023
277
Club Med Resort Headquarters “Istanbul” Ofisi

Udesign olarak 1967 yılından beri Türkiye’de 71 noktada hizmet veren tatil köyleri zinciri ClubMed’in tasarım ve inşaatını tamamladık. G-mall Istanbul’da şirket. Bu tavrı özellikle renkler, grafikler ve malzeme olarak ahşabın kullanımı ile desteklerken, duvarlarda, alt yapı elemanlarında ve kalan kısımlarda açık/parlak renkler ve oda ayrımlarında cam bölmeler kullanarak mekanın şeffaflığını ve ferahlığını korumayı amaçladık.

ClubMed’in hiyerarşi karşıtı çalışma yapısında yönetici ve çalışan ayrımının sadece unvanla sınırlı olması bu bakış açısını desteklememize yardımcı oldu. Açık ofis alanında mevcut tavan yüksekliğini maksimumda kullanmak için tavan kısmındaki alt yapı elemanları sadece renklendirilerek açıkta bırakılmıştır. Tavanda yönetilen bu yüksek teknoloji hissi, zeminde mikro beton uygulaması ile desteklenmiştir. Ayrıca bu sayede yemekhane ve toplantı alanlarını çalışma alanından ayırmayı başardık.

Toplantı odası ve yemekhanede zeminde daha çok ahşap elemanlar ve parke uygulaması kullanmamızın sebebi, o bölgelerde daha sıcak ve samimi mekanlar yaratıp yemekhane-dinlenme alanında kendinizi eviniz gibi hissetmeniz ve salondaki toplantıların monoton havasını kırmanızdı. toplantı odaları.

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!