Gelisiyorum.com | Blog

CO Creative Agency “Istanbul” Ofisi

29.05.2023
184
CO Creative Agency “Istanbul” Ofisi

CO kreatif ajansı XOXO the mag, dijital kreatif ajans hizmetleri, etkinlik ve prodüksiyon çözümleri ve dergi yayıncılığı sunuyor. Şirketin yaklaşık 45 çalışanı var ve müşteriler çoğunlukla ana kreatif departman için açık bir plan talep ediyor.

Bu yapı, Osmanlı Hamamı olduğu tahmin edilen tarihi kalıntılar üzerine inşa edilmiştir. Bu yeni bina, kalıntılar dikkate alınarak çelik yapıda inşa edilmiştir. Eski kiracı, tarihi duvarları alçıpan ile kapladı. Mirası yeni bina ile birleştirmek istedik, bu yüzden alçıpanları kaldırdık.

Eski kalıntılar, restorasyon uzmanları tarafından iki haftada temizlendi. Mekanı açık ofis, idari ofisler, muhasebe bölümü, fotoğrafçılar merkezi, etkinlik alanı ve depolama birimleri ile fotoğraf stüdyosu olarak planladık. Ayrıca etkinlikler için kullanılan küçük bir açık alan. Giriş holünde bulunan toplantı odası sürgülü duvar ile dönüştürülerek etkinlik alanına eklenebilir.

Koridor, açık ofis ile diğer alanları birbirine bağlayan tribün şeklindeki merdivenlere sahip olup, personel toplantı ve dinlenme alanı olarak da kullanılmaktadır. Neon heykel, fotoğraf stüdyosuna giden yolu gösteriyor.

Döşeme, çağdaş görünümü temsil eden mikro çimento kaplamadır ve kontrplak mobilyalar, optik illüzyona sahip ayna detayları ile rafine olmayan bir his uyandıracak şekilde seçilmiştir.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!