Gelisiyorum.com | Blog

CoBAC Paylaşımlı Çalışma “Istanbul” Ofisi

30.05.2023
174
CoBAC Paylaşımlı Çalışma “Istanbul” Ofisi

Ortak çalışma, ortak geliştirme ve ortak yaşam alanı CoBAC Workspace, “ortak iş, ortak sanat, ortak kültür” mottosuyla İstanbul Eminönü’nün tarihi merkezinde kapılarını açtı.

CoBAC, girişimciler, kurumlar ve bireyler için iş hayatını destekleyebilecek, kültür-sanat faaliyetlerinde verimliliği artırabilecek teknik, teknolojik ve hizmet altyapısı ile kullanıcıların ihtiyaçlarına ve güncel iş hayatının gereksinimlerine uygun hizmetleri sakin bir şekilde sunuyor.

Yaratıcı ve insan odaklı çalışma ortamı. Özellikle Tarihi Yarımada’nın merkezinde yer alması kültür-sanat faaliyetleri için cazip bir merkez olup, kültür-sanat-iş kıtalarını insani yeteneklerle birleştiren bir köprü görevi görmektedir.

Haliç sahilinde toplam 2.800 m² alana sahip mevcut bir ofis binasının dönüştürülmesiyle hayata geçirilen CoBAC Workspace’in tasarımında Mimaristudio ekibi, markanın “insan odaklı yüzünü” mekanlara yansıttı. proje, “ortak çalışma alanı” kavramını yaşam alanına dönüştürerek geleneksel çalışma kültürünü değiştiren bir yaklaşım benimsemiştir.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!