Gelisiyorum.com | Blog

Commandos: Origins’in demosu yayınlandı! – LEVEL Online

08.10.2024
11
Commandos: Origins’in demosu yayınlandı! – LEVEL Online
commandos origins

Uzun zaman önce, kalbur saman içindeyken hayatımıza giren Commandos, o zamana dek benzerine tanık olmadığımız bir zorluğun içine atmıştı bizleri. Tek bir hata yaptığımızda hakkın rahmetine kavuştuğumuz, çoğu zaman bunu yapmasak bile hakkın rahmetine kavuşabildiğimiz oyun 2007 yılındaki “meh” FPS denemesinden sonra, oyuncuların alışkanlıklarının da değişmesiyle sessizliğe bürünmüştü.

commandos origins

Soulslike oyunlar sağ olsun, rekabetçi oyunları oynayanlar ve hikaye bazlı sinematik oyunlar oynayanlar diye iki ana kola savrulmuş olan bizleri bir derledi toparladı, biraz zorluğa alıştırdı, hatta zorluğu sevmeyen oyuncuları ortamlarda iki muhabbet edemez hale getirdi. Eh, Commandos’un dönüşü için daha uygun bir zaman olabilir miydi?

Demodaki görevde, oyuncular Yeşil Bereliler ve Deniz Piyadelerinin ikonik botlarına bürünerek taktik savaşın kalbine dalacaklar. İkinci Dünya Savaşı sırasında Channel Adaları’nın arka planında geçen görevde komandolar, bir Alman radar sistemine sabotaj düzenlemek için benzersiz becerilerini kullanacak ve Commandos: Origins‘in vaat ettiği heyecan verici oynanışı sergileyecekler. Bu demoya özel test görevi, tam sürümde bekleyen karmaşık oynanış mekanikleri ve gizlilik taktiklerine bir göz atma işlevi görüyor.

Commandos: Origins yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek ve ilk günden itibaren konsol ve bilgisayar için Xbox Game Pass‘in yanı sıra Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC ve PlayStation 4|5’te satışa sunulacak.

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!