Gelisiyorum.com | Blog

Detroit: Become Human satışları uçtu!

08.10.2024
7
Detroit: Become Human satışları uçtu!

Quantic Dream tarafından geliştirilen ve 2018 yılında piyasaya sürülen Detroit: Become Human, dikkat çeken bir başarıya imza atarak 10 milyon satış rakamına ulaştı. Bu da oyunun altı yıl sonra satışları sallamayı başardığını gösteriyor. 

Detroit: Become Human, 2018’deki ilk çıkışından bu yana 10 milyon satış rakamına ulaşmış durumda. Quantic Dream’in sevilen bilim kurgu-gerilim oyunu; Detroit şehrindeki Android‘lerin bilinç kazanmasını konu alıyordu.

Oyuncular, farklı Android karakterlerini kontrol ederek hikayeyi etkileyen seçimler yapıyordu. Buna göre insanlık, özgür irade ve sivil haklar gibi temaları keşfediyorlardı. 10 milyon satış rakamı ise bu alandaki bir oyunun yıllar sonra bir ilke imza attığını gösteriyor.


Nintendo Switch 19.0.0 güncellemesi yayınlandı!

Nintendo Switch 19.0.0 güncellemesi yayınlandı!

Dünyanın en çok satan konsollarından biri olan Nintendo Switch için 19.0.0 güncelllemesi resmen yayınlandı. İşte bilmeniz gerekenler…

Quantic Dream CEO’su Guillaume de Fondaumière, konuyla ilgili paylaştığı bir tweet’te bu başarı için teşekkür etti. Açıklamasında, “Bizim için dünyalara bedelsiniz ve her biriniz olmadan bu inanılmaz başarıya ulaşamazdık” dedi.

Become Human, çıkışında büyük beğeni topladı ve PlayStation Plus gibi abonelikler aracılığıyla yeni oyuncular bulmaya devam ediyor. Birçok kullanıcı ise oyunla ilgili yeni içeriklerin çıkmasını veya yeni bir oyun yayınlanmasını istiyor.

Reklam

Ancak oyunun ilk çıkışından ve bir manga uyarlamasından bu yana, Become Human için somut bir plan duyurulmadığını hatırlatalım.

Ayrıca Quantic Dream’in yeni bir Star Wars oyunu geliştirdiğini belirtmek lazım. Yüksek Cumhuriyet Devrinde geçecek Star Wars Eclipse için oyuncuların bir süre daha bekleyeceğinin altı çizildi.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!