Gelisiyorum.com | Blog

Diler Company “Istanbul” Ofisi

31.05.2023
184
Diler Company “Istanbul” Ofisi

Maslak İstanbul’da yer alan Diler Genel Müdürlük binası escapefromsofa tarafından 2021 yılında projelendirildi. Eski Büyükdere Caddesi üzerinde Maslak No/1’de 4 kata yayılan 3200 metrekarelik projede, şirketin farklı alanlarda faaliyet gösteren birbiriyle ilişkili departmanları tasarlandı. birlikte, çalışma mekanları ise lineer bir plan şemasında düzenlenmiştir.

Projede insan kaynakları, mali, hukuki ve teknik birimler birinci katta; gümrük, denizcilik ve bankacılık birimleri ikinci katta; üçüncü katta ithalat ve ihracat birimleri, dördüncü katta ise yönetici odaları planlanmıştır. Toplantı salonları ve hizmet birimleri de her katta ihtiyaca göre düzenlenmiştir. Renk paleti olarak ferah bir atmosfer yaratma düşüncesiyle beyaz tonlar kullanılmıştır.

Lineer çalışma alanlarını besleyen koridorlarda yatay-dikey dengeyi sağlamak için escapefromsofa tarafından tasarlanan beyaz lake ve meşe duvar kaplamaları tercih edilmiştir. Kesonlu beton tavanlar lacivert boyanırken antrasit tonunda teknik donanımlar kullanılarak bütünlük sağlanmıştır. Toplantı odaları ve yönetici odalarındaki mobilyalar, mermer giriş bankoları ve her katta bulunan ahşap depolama üniteleri escapefromsofa ile tasarlanırken, açık çalışma alanlarında Ersa ofis mobilyaları kullanılmıştır.

Şeffaf bir ofis yaratmak için özel ve paylaşımlı çalışma alanlarını ayıran bölme sistemlerinde TRIMline tercih edilmektedir.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!