Gelisiyorum.com | Blog

Ferre “Istanbul” Ofisi

31.05.2023
225
Ferre “Istanbul” Ofisi

Ferre, yaklaşık 400.000 metrekarelik bir üretim alanına sahip olan Türkiye’nin en büyük mutfak aletleri imalat şirketlerinden biridir. Ana ofis olarak kullanılması planlanan bu ofis 2 kattan oluşmakta ayrıca showroom ve atölye alanlarından oluşmaktadır.

Firmanın ihtiyacına göre en fonksiyonel plan çalışması yapılmıştır. Amaç, bu fonksiyonelliği ergonomik tasarımlarla birleştirmek ve çalışanların keyifli bulacağı mekanlar yaratmaktı. Konsept olarak günlük hayatta doğadan uzaklaşan çalışanlar için yeşil alan sağlanmıştır. Mekanda kullandığımız yapay ve doğal bitkilerin yanı sıra ahşap ve tavan modülleri ile doğal sıcaklığı da yükselttik. Biz de bu sıcaklığı mermer, cam ve dinamik malzemelerle hareketlendirerek modern bir tasarıma kavuştuk.

Hızlı ve pratik toplantılar için zamandan ve mekandan tasarruf sağlamak adına farklı renklerde odak odaları tasarlandı. Gösteri mutfağı, Ferre’nin müşterilerine seçkin üst düzey ürünleri deneyimleme fırsatı sunmak için tasarlandı. Müşteriler, Ferre ürünlerini denerken aynı zamanda keyifli bir ortamda vakit geçirme fırsatı da buluyorlar.

Üretilen tüm solo ve ankastre ürünleri görebilmek ve keşfedebilmek için showroomlar tasarlandı. Ayrıca yönetici odaları, toplantı odaları, sosyal alanlar ve açık ofisler projelendirilip inşa edilmiştir.



Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!