Gelisiyorum.com | Blog

God of War Remastered Collection Paketi Geliyor Olabilir

08.10.2024
7
God of War Remastered Collection Paketi Geliyor Olabilir

God of War serisi ile 2018 yılında çıkan oyun veya Ragnarök sayesinde tanıştıysanız ve Yunan mitolojisinde geçen oyunları da oynamayı hayal ediyorduysanız, bu hayaliniz gerçek olabilir. Elbette ortaya atılan son iddia gerçek çıkarsa… Görünüşe göre Sony Interactive Entertainment, God of War Remastered Collection paketi üzerinde çalışıyor.


İlginizi Çekebilir: Horizon Zero Dawn Remastered PC Versiyonunda Tat Kaçıran Gelişme


Eski God of War oyunlarının yenilenmiş sürümleri ile ilgili söylentiyi aslında ilk kez duymuyoruz. 2023 yılının Aralık ayında, Shpeshal_Nick tarafından XboxEra Podcast yayını sırasında ortaya atılan bir iddia ile Yunan mitolojisini kapsayan ana God of War üçlemesinin yenilenmiş olan PlayStation 5 için satışa sunulacağı söylenmişti. Uzun zamandır bu konuda bir şey yaşanmamış iken, serinin yaklaşan yirminci yılı ile benzer bir söylenti yeniden gündeme geldi.

God of War Remastered Collection Paketi Geliyor İddiası

Discord üzerinde Lunatic Ignus isimli bir kullanıcı tarafından ortaya atılan bir iddiaya bakılırsa, Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak bir God of War Remastered Collection üzerinde çalışılıyor. Nixxes Software tarafından üzerinde çalışılan koleksiyon paketinin içeriğinde, ilk üç ana oyun dahil, Ascension, Chains of Olympus ve Ghost of Sparta oyunlarının bulunacağı söyleniyor.

Ekran görüntüsü 2024-10-07 153911

Bildiğiniz serinin ilk oyunu 2005 yılının Mart ayında PlayStation 2 için satışa sunulmuştu. Bahsi geçen koleksiyon paketinin de, yirminci yılın kutlanacağı 2025 yılının Mart ayında duyurulması bekleniyor. Şu an için çıkış tarihi dahil pek çok detay belirsiz iken, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için de bu iddiaya ihtiyatlı yaklaşmak en iyisi olacaktır. Gelişmeleri takipte olacağız.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!