Gelisiyorum.com | Blog

Gri Creative “Istanbul” Ofisi

28.05.2023
444
Gri Creative “Istanbul” Ofisi

Kozyatağı’nda 600m2’lik bir plaza alanı olarak planlanan Gri Creative Office, açık ofis, eğlence ve sosyal alan etrafında konumlanan bir yapıya sahip. 46 kişilik açık ofis alanında, verimliliğin sosyalleşmeden beslendiği gerçeğinden hareketle, çalışma ve sosyalleşme bölümleri bir arada tasarlanarak işi eğlenceli bir aktiviteye dönüştürüyor.

Sol bölüm 3 kişilik açık yönetici odası, müzik odası, muhasebe, personel tuvaletleri ve Hotel Partner ofisi olarak planlanırken, sağ bölüm toplantı odaları, resepsiyon, bekleme salonu, mutfak ve müşteri tuvaletleri olarak planlanmıştır. Ofisin çekirdeğini oluşturan sosyal alanda bar, masalar, playstation alanı, 4 renkli private local bulunmaktadır.

Orta bölge istenirse ışıklandırma ve müzik sistemi ile parti mekanına dönüştürülebilir. Toplantı odasında bulunan uzun toplantı masası, uzun saatler süren toplantılara biraz eğlence katmak için bilgisayar parçalarıyla dolu bir zemin üzerine tasarlandı. Modernist, marjinal ve genç karakteriyle Gri Creative Office bizleri çok memnun eden bir proje olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!