Gelisiyorum.com | Blog

Grid Legends yarış oyunu aralık ayında iOS ve Android’e geliyor

08.10.2024
8
Grid Legends yarış oyunu aralık ayında iOS ve Android’e geliyor

EA ve Codemasters tarafından geliştirilen yarış simülasyonu Grid Legends, 2022 yılında konsol ve PC platformları için piyasaya sürülmesinin ardından, bu aralık ayında mobil cihazlara da geliyor. Oyunun mobil sürümü, 2023 yılında çıkan deluxe versiyonunun bir portu olacak. Bu sürüm, tüm mevcut DLC’leri ve ek içerikleri de içerecek.

Oyun, iOS ve Android platformlarında oyuncularla buluşacak ve “tüm popüler oyun kolları için tam destek” sunacak. Ayrıca, harici bir oyun koluna sahip olmayan kullanıcılar için dokunmatik ve eğim kontrolleri de mevcut olacak. Mobil cihazlardan alınmış görüntülerin yer aldığı bir tanıtım fragmanı da yayımlandı ve görsellerin etkileyici olduğu söylenebilir. Grafikler, adeta konsol kalitesinde görünüyor.

Ancak, bu üst düzey görsellikten faydalanabilmek için oyun, yalnızca iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro ve iPhone 14 ve sonrasında çıkan tüm modellerde çalışacak. iPad tarafında ise M1 çip veya daha üstüne sahip modellerde oyun oynanabilir olacak. Android cihazlarda ise oyun, yalnızca Snapdragon 8 Gen 2 ve Snapdragon 8 Gen 3 çiplere sahip cihazlarda çalışacak.

Grid Legends için ne kadar ödemek gerekiyor?

Grid Legends, şu anda Apple App Store ve Google Play Store üzerinden ön siparişe açık durumda. Oyunun fiyatı 15 dolar olarak belirlenmiş olsa da, net bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Şimdilik aralık ayında çıkması planlanıyor.

Grid Legends, simülasyon ve arcade yarış oyunlarının birleşimi olan popüler bir oyun olarak biliniyor. Oyunda, uzun bir kariyer modu, çok sayıda çok oyunculu meydan okuma ve geniş bir pist listesi bulunuyor. Toplamda, oyuncuların seçebileceği 100’den fazla araç yer alıyor. Bu da oyunu hem simülasyon sevenler hem de arcade tarzı yarışları tercih edenler için cazip hale getiriyor. Mobil versiyon da bu zengin içeriği, mobil cihazlara taşıyarak oyunculara etkileyici bir yarış deneyimi sunmayı hedefliyor.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!