Gelisiyorum.com | Blog

Hapag-Lloyd “Tokyo” Ofisi

04.06.2023
392
Hapag-Lloyd “Tokyo” Ofisi

Konteyner taşımacılığında dünya lideri olan Hapag Lloyd, Avrupa ve Japonya arasında önemli bir lojistik köprüdür. Japon pazarında uzun bir geçmişe sahiptir.

Yirmi yılı aşkın bir süre kendi binalarında kaldıktan sonra, operasyonel yönler artık verimli bir şekilde düzenlenemezdi, bu nedenle mantıklı bir sonraki adım yeni bir yere taşınmaktı. Yeni ofis, İngiliz Büyükelçiliği’nin yanındaki İmparatorluk Bahçesi’nin kenarında, Hanzomon’da yepyeni bir binada bulunuyor.

Bu göze çarpan konum, ofisin her iki tarafında da kesintisiz yeşillik manzarasına erişim sağlar. Büyük görünümün tüm çalışanlar için kullanılması, tasarımın yol gösterici bir ilkesiydi. Hapag Lloyd ayrıca daha çevik bir çalışma tarzına geçmeye karar verdi ve personel arasında hareketi ve kaynaşmayı geliştirmek için ücretsiz adres oturma düzeni ve çeşitli farklı çalışma ortamlarını bir araya getirdi.

Şirket, yeni bir çalışma yöntemi olarak çalışanların esenliğini ve ruh sağlığını artırmak için esnekliği teşvik etmek istedi. Personel atölyelerinde geliştirilen ve daha sonra profesyonel bir sanatçı tarafından son haline getirilen ısmarlama sanat eseri, ofise dağılmış marka unsurlarını tamamlıyor.

Sanat eseri çok kişiselleştirilmiş bir ifade verir ve personelin markayla özdeşleşmesini teşvik etmek için mükemmel bir araçtır. Doğal aydınlatma, ahşap zeminler ve canlı bitkiler dahil olmak üzere çeşitli biyofilik tasarım öğeleri de ofise dahil edildi.

Kaynak: officelovin.com

Reklam

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!