Gelisiyorum.com | Blog

Hidayet Türkoğlu yeniden seçildi – Basket Dergisi

08.10.2024
6
Hidayet Türkoğlu yeniden seçildi – Basket Dergisi

TBF’de başkan belli oldu. Ankara’da yapılan olağan genel kurulda, seçim süreci tamamlandı.

Oy sayımının ardından mevcut başkan Hidayet Türkoğlu, üst üste 3. kez başkan seçildi.

2016 yılında bu yana başkanlığını sürdüren Türkoğlu, Efe Aydan ile girdiği yarıştan galip çıktı ve dört yıl daha görev yapma hakkı kazandı.

Seçimde kullanılan 165 oydan 133’ünü alan Hidayet Türkoğlı başkanlığa devam ederken Efe Aydan 29 oy aldı ve üç oy geçersiz sayıldı.

Seçimin ardından açıklamalar yapan Türkoğlu, “Saygılarımı sunuyorum. Beni ve ekibimi layık gördünüz. Camiamıza teşekkür ediyorum. Bazı duygularla buraya çıktım. Keşke camia olarak daha iletişime açık bir camia olsak. Yanlış bilgilerle camiamızı bu yönde rahatsız etmememiz gerekiyor. Her zaman şeffaf, dürüst ve samimi olduk. Hatalarımız olmuştur. Yine olabilir ama herkese samimi olduk. Herkese bir telefon uzaklıkta olduk. Tüm camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Daha çok konuşup gözyaşı dökmek istemiyorum. Çünkü duygu doluyum” dedi.

Ardından kameraların karşısında geçen Türkoğlu, “Kolay bir süreç olmadı. Her fırsatta kulüplerle olan diyaloğu en üst seviyede tuttuk. Dürüst ve samimi olduk. Böyle devam edeceğiz. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Biz bir basketbol ailesiyiz. Kapımız herkese açık. Basketbolun tüm Türkiye geneline yayılması için çalışacağız. Eski sporcularımızla güzel bir ekip kurduk. Gülşah Akkaya da Bahar Çağlar da bize çok katkı sağlayacak. Yeni yapılanmada kadın basketbolunda tüm sorumluluğu bu iki arkadaşımıza vereceğiz” diye konuştu.

Reklam

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!