Gelisiyorum.com | Blog

iCloud web sitesi baştan aşağı yenilendi! İşte yeni hali

08.10.2024
8
iCloud web sitesi baştan aşağı yenilendi! İşte yeni hali

Apple, dijital hizmetlerini sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor ve bu kez odak noktası iCloud.com oldu. Web tabanlı iCloud, yeni bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yeni güncelleme ile birlikte, site daha modern ve kişiselleştirilebilir bir hale geldi. Özellikle karanlık modun eklenmesi uzunca bir süredir talep edilen bir özellikti. İşte gelen tüm yenilikler…

Öncelikle, yenilenen iCloud.com, kullanıcıların arka planları kişiselleştirmesine imkan veren yeni bir özellikle geliyor. Yani, kullanıcıların tarayıcı üzerinden iCloud uygulamalarına erişirken daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlıyor.

iCloud.com

Kendi tercihlerinize uygun bir görünüm oluşturmak artık daha kolay. Apple, her zamanki gibi minimalist bir tasarımı ön planda tutarken, kullanıcılarına kişiselleştirme seçenekleri sunmayı da ihmal etmemiş. Bir diğer önemli yenilik, Takvim uygulamasının yeniden tasarlanmış olması.


Apple’dan oyunseverlere jest! Kontrolcü desteği geldi

Apple’dan oyunseverlere jest! Kontrolcü desteği geldi

Apple, yeni güncellemesiyle mobil cihazlarda konsol seviyesinde oyun oynamayı mümkün hale getirdi. İşte ayrıntılar…

Kullanıcılar artık hem modern bir takvim arayüzüne hem de Hicri takvimi desteğine sahip. Takvim kullanırken fotoğraflar arasında belirli bir tarihe atlayabilme imkanı da eklendi. Aynı şekilde, iCloud Drive’a getirilen yeni paylaşılan dosya görünümü sayesinde, kullanıcıların dosya yönetimi daha düzenli ve kolay hale geldi.

Apple’ın bu güncellemeyle birlikte sunduğu diğer küçük ama etkili değişiklikler de oldukça önemli. Örneğin, iCloud.com’da fotoğraf albümlerini anasayfada görüntüleme, notları sabitleme ve hatırlatıcılar uygulamasında yeni listeler oluşturup tekrarlayan hatırlatmaları yönetme özellikleri bu iyileştirmeler arasında.

Reklam

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in English

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!