Gelisiyorum.com | Blog

Influencer’ları Markalarla Buluşturan Uygulama! | Humanz: Influencer Marketing Platformu

27.05.2023
139

‘Influencer’ları Markalarla Buluşturan Uygulama! | Humanz: Influencer Marketing Platformu’ videomuzla karşınızdayız. Yeni videomuzda Tekno Safari Genel Yayın Yönetmeni Timur Akkurt, Humanz Ülke Müdürü Sezgi Oykun ile bir araya geliyor ve ‘Influencer Marketing’ üzerine konuşuyor. Humanz uygulaması, kendini bir ‘Influencer Marketing’ platformu olarak tanımlıyor.

Platform; influencer’ları markalarla, markaları da doğru influencer’larla buluşturmayı hedefliyor. Uygulama, bütünsel bir bakış açısı benimsemesiyle ön plana çıktığına işaret ediyor. Humanz ayrıca; influencer arama filtreleri, detaylı influencer analizleri ve kampanya araçları ile influencer pazarlaması yapmak isteyen markalara da dijital bir alternatif sunuyor.

Detaylar videoda! ‘Influencer’ları Markalarla Buluşturan Uygulama! | Humanz: Influencer Marketing Platformu’ videomuzu beğenmeyi ve Tekno Safari YouTube kanalına abone olmayı unutmayın. Ayrıca ‘Influencer Marketing’ platformu Humanz ile ilgili sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: www.youtube.com/@teknosafari

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!