Gelisiyorum.com | Blog

Inside 8VI “Singapore” Ofisi

03.06.2023
327
Inside 8VI “Singapore” Ofisi

“Singapur’un Merkezi İş Bölgesi’nin kenarındaki yenilenmiş Keppel 1557 yerleşkesinde modern bir endüstriyel zemin içinde yer alan 11.370 fit karelik tesis, grubun hibrit iş gücüne ilham vermek ve onları güçlendirmek amacıyla tasarlandı ve çalışanlar için isterlerse seçsinler zorlayıcı bir seçenek yarattı. evden veya ofisten çalışmak için.

Stratejik olarak ofisin ana caddesine yerleştirilmiş, güçlü, çok işlevli bir ara salonu, canlı bir ton oluşturuyor ve 8VI’nın farklı yan kuruluşlarındaki çalışanları arasında etkileşimi teşvik ediyor.

Bar tezgahları, katmanlı platformlar ve kafe tarzı kabinlerden çeşitli oturma seçenekleriyle donatılan alan, otomatlar ve bilardo masası gibi olanaklarla bilgi paylaşımı, doğaçlama işbirlikleri ve sosyalleşme için önemli bir aktivasyon noktası olarak tasavvur ediliyor. bırakın ve yeniden şarj edin.

Çalışanlar, ilgili çalışma alanlarından toplantı odaları veya yayın stüdyosu kanadına geçerken genellikle oyalanır ve sohbet eder. İmza alanı aynı zamanda 8VI’nın uluslararası ofisleri ile belediye toplantıları için bir mekan olarak ikiye katlanarak bir topluluk ve bağlantı duygusunu güçlendirir.

8VI, modern iş gücünün işyeri ortamında rahat hissetmesini ve başarılı olmasını sağlamak için en başından resimsel tasarım trendini benimsemeye hevesliydi.

Ofis deneyimi, girişteki #hello neon tabelasında başlar ve 8VI’nın canlı dünyasına sürükleyici bir yolculuk için zemin hazırlar. Buradan, renkli grafikler ve ilham verici alıntılar her fırsatta göze çarparak şirketin kişiliğini pekiştiriyor ve çalışanlara işlerini en iyi şekilde yapmaları için ilham veriyor.

Reklam

Toplantı ve toplantı odaları, 8VI ekibinin (Warren Buffet, Lee Kuan Yew’den Walt Disney’e) hayran olduğu liderlerin adını almıştır ve her biri, onların mirasına saygı duruşunda bulunan benzersiz bir temaya sahiptir. Eğlenceli temalar ve sade alanlar bir yana, ofis ses geçirmez toplantı odaları ve en yeni tak ve çalıştır teknolojisi gibi olanaklarla ciddi işler için donanımlı olarak geliyor.”

Kaynak: officelovin.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!