Gelisiyorum.com | Blog

Integral Group “Istanbul” Ofisi

02.06.2023
170
Integral Group “Istanbul” Ofisi

Udesign Mimarlık, Türkiye’de ve dünyada çeşitli spor yapıları ve spor tesisleri inşa eden Integral Group için İstanbul’da 600 m²’lik bir ofis alanı tasarladı. Ofis tasarımının amacı, Integral grup çalışanları ve ofisi ziyaret eden müşteriler için ortak temas noktası olacak yeni bir çalışma alanı yaratmaktı.

Bu nedenle sade, şık ve modern çizgileri her alanda kullanmak temel prensibimiz olmuş; mobilya yerleşiminden odaların konumuna, malzeme ve renk seçeneklerine kadar.

Bu modern tasarım anlayışını, ofisin girişinden başlayarak, mekandaki tüm yolculuk boyunca uyguladık. Farklı oda ve ortak alanlarda hem malzeme hem de mobilya anlamında bu modern duyguyu vermeye çalıştık. Açık alan ofis yerleşimleri, iletişim odaları, ortak alanlar, üretkenliği ve yaratıcılığı her yönden artıracak şekilde tasarlanmıştır. Ekip çalışmasının ve ekip motivasyonunun artırılması, tasarım yaklaşımının diğer ana odak noktalarıydı. Kat planının ortasındaki çekirdek alanın çevresine yerleştirdiğimiz dolaplar, gardırop, mini mutfak, teknik ve özel alanlara ofisin her noktasından kolayca ulaşılabiliyor.

Udesign Mimarlık olarak doğal ışığın gücüne inanıyoruz ve bu nedenle cephe pencerelerine bakan toplantı odaları ve alternatif çalışma alanları, doğal güneş ışığının zeminin çekirdeğine daha yakın alanlara ulaşmasını sağlamak için şeffaf cam bölmelerle çevreleniyor. Resepsiyon bankosu, giriş holü duvar ve zemin kaplamalarında mermer ve ahşap, çalışma alanlarında ise ahşap malzemeler kullanılmıştır. Bu detayların yanı sıra ton üstüne ton renklerin kullanılması da mekana ferahlık ve sıcaklık katmış.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!