Gelisiyorum.com | Blog

iPhone’ları daha akıllı hale getirecek iOS 18.1 ne zaman gelecek?

07.10.2024
3
iPhone’ları daha akıllı hale getirecek iOS 18.1 ne zaman gelecek?

Apple, daha önce genel beta sürümleri yayınlanan iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1’in tam versiyonunun yayınlanması için kolları sıvadı. Peki, uzun süredir beklenen Apple Intelligence yapay zeka özelliklerini beraberinde getirecek iOS 18.1 ne zaman yayınlanacak?

Apple analisti Mark Gurman, merakla beklenen kararlı iOS 18.1 güncellemesinin 28 Ekim‘de kullanıma sunulacağını söyledi. iPhone 15 Pro ve iPhone 16 serisi için bir dizi Apple Intelligence özelliği getirmesi beklenen yeni sürüm, kullanıcıların daha akıllı ve daha kişiselleştirilmiş bir iPhone deneyimi yaşamasına imkan sağlayacak.

iOS 18.1 ne zaman gelecek?
Mark Gurman, merakla beklenen kararlı iOS 18.1 güncellemesinin 28 Ekim‘de kullanıma sunulacağını söyledi.

Daha önce de belirtildiği üzere Apple Intelligence özellikleri uyumlu iPhone modellerine kademeli bir şekilde dağıtılacak. Bu kapsamda, ilk etapta metni yeniden yazma, özetleme, görsellerden nesneleri kaldırma ve yeni bir Siri kullanıcı arayüzü gibi yapay zeka özellikleri mevcut olacak. ChatGPT entegrasyonu gibi daha kapsamlı özellikler için ise biraz daha beklememiz gerekecek.


Apple’ın bu sorunlu modeline ücretsiz onarım hizmeti yok!

Apple’ın bu sorunlu modeline ücretsiz onarım hizmeti yok!

Apple’ın M1 iMac modelindeki ekran problemi için ücretsiz onarım hizmetini reddediyor. İşte konunun detayları…

Burada, ChatGPT desteğinin aralık ayında yayınlanması planlanan iOS 18.2 ile geleceği belirtiliyor. Hatta, aynı sürümde Image Playground ve özel emoji oluşturmaya imkan sağlayacak Genmoji’nin de sunulması söz konusu.

Tabii, tüm bu özelliklerden bahsedince kullanıcıların akıllarına, Apple Intelligence’in iPhone’larda ne kadar yer kaplayacağı sorusu geliyor. 9to5mac tarafından geçtiğimiz haftalarda paylaşılan bir rapor, iPhone’ların ilk etapta 4 GB ve ilerleyen dönemlerde daha fazla özelliğin eklenmesiyle 8 GB’a kadar depolama alanına ihtiyaç duyacağını ortaya koyuyor.

Reklam

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple, Apple Intelligence ile yapay zeka alanında hedeflediği başarıya ulaşabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!