Gelisiyorum.com | Blog

Kavacık Trade Center “Istanbul” Ofisi

29.05.2023
168
Kavacık Trade Center “Istanbul” Ofisi

Mekansal ihtiyaçların ve görselliğin detaylarla güçlendirildiği projede; kurumsal kimliğine paralel sistemli işleyen bir sistemde yalın ve modern bir tasarım dilini benimser. Yerleşim planlama sürecinde kullanım alanı ve kapasiteye göre farklı toplantı odası tipleri ortaya çıkarılmıştır. Girişte bekleme alanı, toplantı ve seminer odaları bunların çevresinde yer almaktadır.

Mekanları daha belirgin hale getirmek için zeminde farklı malzeme seçimleri yapıldı. Sirkülasyon alanlarında LVT (luxury vinyl tile), toplantı odalarında ise karo halı tercih edildi. Mekanın kullanım özelliklerine göre akustiği sağlamak ve ayrıca yorum katmak için seminer odası duvarında özel tasarım Hera marka ahşap yünü kullanılmıştır.

Toplantı salonlarında kişilerin kapasitelerine göre artırılıp azaltılabilen değiştirilebilir mobilyalar kullanılmıştır. Ahşap, metal ve camın kullanıldığı karşılama ve ortak alanlarda tercih edilen mobilya tasarımları, çizgisel detaylarıyla dikkat çekiyor. Oturma gruplarında farklılık gösteren renk ve dokular, mekanın tamamında birbirinden ayrılan alanlar oluşturmuştur.

Projede en sevdiğimiz detaylardan biri de hem ortak alanda hem de konferans salonunda kullanılan, modern ve fonksiyonel görünümüyle Bauhaus’tan ilham alan aydınlatma tasarımları oldu.

,

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!