Gelisiyorum.com | Blog

Keyvan Aviation “Istanbul” Ofisi

30.05.2023
148
Keyvan Aviation “Istanbul” Ofisi

Özel jet danışmanlığı, havacılık modası ve havacılık yönetimi danışmanlığı ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılama konusunda 20 yılı aşkın havacılık tecrübesine sahip olan İstanbul merkezli Keyvan Havacılık. Tasarım sürecinde müşterimizin kendi müşterilerine sunacağı kaliteli hizmeti çıkış noktası ve ana hedefimiz olarak belirledik ve bu kaliteyi ofis alanına yansıtmaya çalıştık.

Bunun iki temel amacı vardı; biri, çalışanların kendi müşterilerine sunmak istedikleri kalite ve konfor olan bir ortamda çalışmasını sağlamaktı. İkincisi, Keyvan’ın müşterilerine ofislerini ziyaret ettiklerinde alacakları kalite ve konfor hakkında bir fikir vermekti. Bu nedenle kalite ve konfor hedefiyle ahşap, seramik ve cam gibi malzemeleri halı, ergonomik mobilyalar ve daha klasik ve ciddi bir renk paleti ile bir araya getirdik. Ofis, orijinal olarak iki ayrı girişi olan tam bir katta yer almaktadır.

Girişlerden sadece biri tutulup diğeri kapatıldıktan sonra ofis alanı, yönetici tarafı ve ofisler olmak üzere ağırlıklı olarak iki kısma ayrılmıştır. Bina çekirdeğinin etrafına depolar, vestiyer ve sunucu odası gibi destek bölgeleri yerleştirdik. Bu bölgelerde çekirdek çevresinde ve koridorlarda tıpkı havacılık rotalarında olduğu gibi duvarlarda ve zeminlerde kıvrımlı hatlara sahibiz.

Daha sonra gün ışığından en iyi şekilde yararlanabilmeleri için çalışanları cepheye yakın konumlandırdık. Kullandığımız renk paleti yemekhane alanında daha soft ve pastel bir renge dönüşüyor. Bölgeye mavi kafe adını verdik ve yumuşak gökyüzünün rahatlatıcı mavi rengini kullandık.

Kaynak officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!