Gelisiyorum.com | Blog

Kişisel Microsoft Teams Uygulaması Görsel Olarak Yenileniyor

07.10.2024
3
Kişisel Microsoft Teams Uygulaması Görsel Olarak Yenileniyor
Ücretsiz Microsoft Teams uygulaması görsel yeniliğe kavuşuyor.

Microsoft kısa bir süre önce, önceki adıyla Microsoft Teams olarak bilinen ücretsiz Teams for Personal hizmetini kullanan kişiler için birkaç yeni özellik açıkladı.

Şirket, bu hafta yayınladığı bir blog yazısında, ücretsiz olarak kullanılan Microsoft Teams uygulaması için görsel iyileştirme yapacağını duyurdu. Uzun zamandır beklenen kullanıcılar için avatar özelliği de bu güncellemeyle beraber gelecek. Uygulamadaki yenilikler bazı gelişmiş tepki bırakma özelliklerini de içeriyor.

Microsoft, yenilenen uygulamanın web ve masaüstü sürümleri için güncellenmiş renk materyalleri ve öğeler arası boşluklarla bir miktar artış içerdiğini söylüyor. Şirket bunun uygulamayı kullanan kullanıcılar için daha basit bir görünüm sunduğunu belirtti.

Microsoft Teams topluluk sahibi rozeti.

Daha önce sadece mobil cihazlarda görüntülenen sahiplik rozeti, artık masaüstü sürümde de mevcut. Bununla beraber kullanıcılar artık topluluk konuşmalarını sabitleyebiliyorlar. Bu sayede bir topluluk içerisinde bulunduğunuz gruplara daha kolay ulaşabilirsiniz.

Topluluk içerisinde paylaşılmış medya öğelerine daha hızlı ulaşım için ekstra bir Dosyalar bölümü de eklendi. Bu sayede kullanıcılar toplulukta daha önce paylaşılmış bir dosyaya bu sekme aracılığıyla ulaşabiliyor.

Reklam
Oğuzhan Necip Şahin

Kendisini psikoloji ve bilim dalına adamış ancak teknolojiden hiçbir zaman uzak kalamayan, bilgilerini dış dünyaya aktarıp bilginin paylaştıkça çoğaldığı düşüncesini savunan teknoloji yazarı.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!