Gelisiyorum.com | Blog

Kolektif House Coworking & Vodafone “Istanbul” Ofisi

28.05.2023
155
Kolektif House Coworking & Vodafone “Istanbul” Ofisi

Kontra Mimarlık, İstanbul Maslak 42 Binası’nın 5 katını Kolektif House Coworking ofisleri ve Vodafone’un BT departmanı olarak yeniden inşa etti. 6 aylık inşaatın ardından eski otel ve alışveriş merkezi alanları artık ofis haline getirilerek hizmete açıldı. St Regis Hotel İstanbul, Morini İstanbul ve Dean & Deluca İstanbul’un tasarımcısı olan Kontra, Kolektif House Maslak ve Vodafone Bilişim Ofisleri ile dünya çapında büyük beğeni topladı. Kontra’nın tasarımı sayesinde bu alanlar, bir topluluk ve sosyal etkileşim yaratırken, yaratıcı fikirler ve yeni ortaklıklar için ilham merkezlerine dönüştü.

Bu ofislerin tüm mobilya, ahşap ve aydınlatma elemanları Kontra tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Türkiye’de ve Dünya’da yeni nesil ortak çalışma alanlarının büyümesiyle birlikte, Kontra tasarımı yeni Kolektif house Maslak özel bir popülerlik kazanıyor. Maslak 42 binasında 5 kata yayılan Kolektif house Maslak, üyeleri ve misafirleri için 10.000m2 ortak çalışma alanı sağlıyor. Kolektif House Maslak, startup’lar, girişimciler ve yenilikçi ofisler için verimli, sosyal ve ekonomik ortak çalışma alanı olarak Kolektif House Levent’ten sonra 3. ve en büyük lokasyon oldu.

Kontra’nın Kolektif House Maslak’ın planlama ve mekansal tasarımı, Kolektif house bünyesinde yer alan startup ekipleri ve yatırımcıların yanı sıra yerel şirket ofisleri, KOBİ’ler için gerekli tüm alanları sağlıyor. Yine Kontra tarafından tasarlanan Kolektif House Maslak’ın üst katlarına Vodafone’un bilişim ofisleri de taşındı.


Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!