Gelisiyorum.com | Blog

Konaklama Ve İyi Çalışma Deneyimini Bir Arada Yaşayın: Livinton Hotel Ataşehir!

02.12.2023
121
Konaklama Ve İyi Çalışma Deneyimini Bir Arada Yaşayın: Livinton Hotel Ataşehir!

İstanbul’un yükselen finans merkezi Ataşehir’in merkezinde misafirlerine kapılarını açan yeni nesil iş oteli Livinton Hotel; modern tasarımı, konfor ve estetiği bir araya getiren odaları ve beklentileri aşan hizmet kalitesine ek olarak, verimli çalışmak isteyenlere Workinton kalitesiyle sunduğu ortak çalışma alanları ve toplantı odalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor!

Yeni Nesil İş Oteline Hoş Geldiniz: Livinton Hotel

Dijitalleşmenin artması ve son yıllarda çalışma biçimlerimizin değişmesiyle birlikte yeni nesil çalışma biçimleri son derece popüler hale geldi. İşte bu yeni çalışma evreninde yükselen Livinton Hotel Ataşehir yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerine konfor dolu konaklama alternatifleri sunarken her sektörden profesyonele işlerini pürüzsüz bir şekilde yürütebilmeleri için ideal çalışma ortamlarını sağlayan yeni nesil bir iş oteli!

Yeni finans merkezi ve Ataşehir’in merkezinde yer alan Livinton Hotel Ataşehir’de iş seyahatleriniz için ihtiyacınız olan her şey elinizin altında. Modern ve zarif dizaynı, konforlu ve şık odaları, Türk ve Dünya mutfağından lezzetler, alışveriş merkezlerine, sağlık kurumlarına yakın konumu ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Livinton Hotel Ataşehir’in girişinde yer alan Luwi House Coffee’de gün boyu birbirinden güzel kahveler ile sizi bekliyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nda iş ve ticaret merkezlerine kolayca erişilebilen konumuyla dikkat çeken Livinton Hotel, 59 odasında misafirlerine modern bir dairenin rahatlığını sunuyor.

Konaklama Ve Çalışma Deneyiminin Buluştuğu Nokta Workinton Ataşehir

Eğer siz de modern bir co-working ortamında bölünmeden verimli çalışmak isteyen bir işletme sahibi ya da freelancer iseniz, otel misafiri olmadan da faydalanabileceğiniz ve daha iyi çalışabilmeniz için gereken her detayın düşünüldüğü Workinton Ataşehir’de yeriniz hazır!

Finans ve iş merkezlerine yakın konumda yer alan Workinton Ataşehir’de, çalışma alanları, gün ışığı alan hazır ofisleri, tam donanımlı toplantı salonlarınde ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.  Farklı sektörlerden profesyoneller ile networking imkânı yakalayabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, Workinton Ataşehir’i yasal iş yeri adresiniz olarak da gösterebilirsiniz!

Reklam

Yeni Nesil İş Oteli Livinton  Hotel hakkında detaylı bilgi için, aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli!

Web: https://www.livinton.com/

Kaynak: www.workinton.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!