Gelisiyorum.com | Blog

KOS ADASI’NDA NEREDE KALINIR? – EN GÜZEL KOS OTELLERİ

08.10.2024
4
KOS ADASI’NDA NEREDE KALINIR? – EN GÜZEL KOS OTELLERİ

Kos her konuda olduğu gibi konaklama konusunda da kendini son yıllarda oldukça geliştirmiş, son 10 yıl içerisinde, adada bir sürü güzel otel, butik işletme, sonsuzluk havuzlu villa türemiş. Bunda Kos’un diğer Yunan adaları arasında kavşak niteliğinde olması ve adaya cruise gemileri ile gelen Avrupalı turist hacminin de payı büyük elbette. Biz yine de sizlere Booking.com’da öne çıkanlar arasından farklı bütçelere, ihtiyaçlara ve modlara yönelik otel önerilerimizi vermeden geçmiyoruz.

Not: Kos Adası’nda Gezilecek Yerler yazımızı mutlaka okuyun.

Kos Adası’nın Hangi Bölgesinde Konaklamalı

Kos Merkez: Adanın merkezi haliyle adanın kalbinin attığı yer. Eğer Kos’a günübirlik geldiğiniz için adanın başka yerlerine geçme şansınız olmayacaksa merkez ve çevresinde konaklamayı tercih etmeniz daha mantıklı olur. Ayrıca küçük çocuğunuz veya bebeğiniz varsa, adanın en geniş imkanlı yeri olduğunda da daha rahat edersiniz.

Kos merkez otellerini incelemek için tıklayın.

Tigaki, Marmari & Mastihari: Bu bölgenin denizi biraz daha dalgalı ve buradaki yerleşimler daha yeni yeni gelişiyor. Dolayısı ile Marmari ve Tigaki’de daha çok yeni ve çok güzel  işletme (hatta adanın en güzelleri) var ama çoğu bir restoran vs bulunan bir merkezin içinde değil.  Çiftler ve kalabalık gruplara uygun (yetişkinlere yani) ama çocuklu aileler için sürekli arabayla bir yere gitmek zor olabilir. Burada harika gün batımı manzaralı sonsuzluk havuzlu villaları da bulabilirsiniz. Mastihari diğer ikisinden daha farklı çünkü aralarında en gelişmişi. Denize sıfır, güzel ve bol restoranlı bir merkezi var.

Reklam

Mastihari otellerini incelemek için tıklayın.

Tigaki otellerini incelemek için tıklayın.

Marmari otellerini incelemek için tıklayın.

Kefalos & Kardamaina: Adanın güneyi hem deniz hem de imkanlar olarak çocuklu ailelere için ideal. Tabi dalgasız deniz öncelik olan herkes için de. ha çok hizmet alabileceğiniz beach işletmeleri var. Kardamaina ve Kefalos’taki otellerin çoğunun kendi plajları da var. Aynı zamanda adadaki çoğu yetişkin oteli de bu yakada sıralanıyor. Yine villa turizminin de yaygın olduğu bölgeler.

Kardamaina otellerini incelemek için tıklayın.

Kefalos otellerini incelemek için tıklayın.

Kos Otelleri Haritası

Haritayı zoom yaparak detaylı görüntüleyebilirsiniz.

  1. Lango Design Hotel & Spa, Adults Only $$$
  2. Theros All Suite Hotel $$$
  3. Aqua Blu Boutique Hotel + Spa $$$
  4. KOIA All-Suite Wellbeing Resort $$$
  5. Maravilla Luxury Living $$$
  6. Smaragdi Kos Hotel $$
  7. Andromeda Hotel Apartments $$
  8. Albergo Gelsomino Hotel $$
  9. Kosea Boutique Hotel $$
  10. Kos Aktis Art Hotel $$
  11. Peridis Family Resort $$
  12. Orpheus Studios $
  13. Gelli Apartments $
  14. OKU Kos $$$
  15. D´Andrea Lagoon $$$
  16. Mythos Apartments $$
  17. Seaside Beach Marmari $$
  18. Hotel Esperia $$
  19. Palladium Hotel $$
  20. Neptune Luxury Resort $$
  21. Mousonas Luxury Living $$$
  22. White Rock of Kos $$$
  23. Nissia Kamares Hotel Apartments $$
  24. Nissea BOUTIQUE HOTEL $$
  25. Aegean Eyes House $$

Kos Merkez ve Çevresinden Oteller

1. Lango Design Hotel & Spa, Adults Only $$$

Lango Design Hotel & Spa, Adults Only, 5 yıldızlı bir konaklama seçeneği. Merkeze oldukça yakın otelin odaları modern tercih edilmiş. Otel sahilin kenarında yer alıyor o nedenle de kendi plaj alanı var. Spor salonu, spa, masaj, sauna, güzellik hizmetleri de mevcut. Tesisin 2 bar alanı bulunuyor. Restoranda Yunan, İtalyan ve Akdeniz lezzetleri sunuluyor. Binicilik, dalış, yemek dersleri, bisiklet turları dahil olabilecekleriniz arasında. Otelde yalnızca yetişkinler konaklayabiliyor. Otopark bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 1 numara.

2. Theros All Suite Hotel $$$

Fotoğraf Kaynak: www.booking.com

Theros All Suite Hotel, hemen sahilin yanında yer alan, 5 yıldızlı bir konaklama seçeneği. Baştan söyleyelim, yalnızca yetişkinler için. Modern bir dizaynı var. Odalarda klima, çay kahve makinesi, kasa, minibar, tv, saç kurutma makinesi gibi gereçler ihmal edilmemiş. Bazı odalar balkonlu ve bazıları verandalı. Kahvaltı açık büfe tercih edilmiş. Oda servisi var. Restoranda Yunan ve Akdeniz tarzında bir menü var. Spor salonu, masaj, güzellik hizmetleri, sauna, spa gibi rahatlatıcı hizmetler var. Havuz alanı mevcut. Araba kiralama gibi konularda yardımcılar. Ayrıca otopark yok ama çevrede çözebiliyorsunuz. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 2 numara.

3. Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, Adults Only $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, Adults Only- Small Luxury Hotels of the World, deniz kenarında yer alan, Kos merkeze 1.5 kilometre mesafede bir seçenek. Odalar geniş ve ferah. Modern döşenmişler. Oturma alanları ve temel gereçler hepsinde bulunuyor. Bazı odalar balkonlu. Havuz bulunuyor. Restoranda Yunan şefler size yerel ve uluslararası mutfaktan yemekler sunuyor. Spor salonu, spa, sauna, hamam, güzellik hizmetleri mümkün. Otopark bulunuyor. Araba kiralama gibi konularda yardımcı olabiliyorlar. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 3 numara.

4. KOIA All – Suite Well Being Resort $$$

Fotoğraf Kaynak: www.booking.com

KOIA All – Suite Well Being Resort, Psalidi Plajı’na 2 kilometre mesafede, 5 yıldızlı bir otel. Panoramik manzara sunan havuz keyifli alanlardan biri. Odalar dağ ve deniz manzaralı ve hepsi ferahlar. Kahvaltı beğeniliyor ve otel restoranı Yunan yemekleri sunuyor. Vegan vejetaryen seçenekleri de göz ardı etmiyor. Spor salonundan da aynı deniz manzarasını görüyorsunuz. Güzellik hizmetleri, masaj, hamam, spa, sauna, yoga gibi birçok seçenek var. Otopark bulunuyor. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. 16 yaşından küçükleri misafir etmiyorlar. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 4 numara.

5. Maravilla Luxury Living $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Maravilla Luxury Living, Paradiso Plajı’na 1.5 kilometre mesafede bir seçenek. Panoramik manzaralı havuzu, gün batımlarını değerlendirmek için ideal. Spor salonu ve saunanın da denize bakması güzel bir detay. Kahvaltı beğeniliyor ve diğer öğünler de genellikle Yunan ve Akdeniz mutfağından. Yoga dersleri, güzellik hizmetleri, hamam gibi rahatlatıcı hizmetler var. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Üç yaşına dek miniklere karyola desteği ücretsiz. Otopark bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 5 numara.

6. Smaragdi Kos Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Smaragdi Kos Hotel, Lambi Plajı’na 1,7 kilometre mesafede yer alıyor. Odaların hepsi açık tonlarda ve sade döşenmiş. Minibar, klima, tv, çay kahve makinesi gibi gereçler var. Ufak bir mutfak alanı da bazı odalarda var. Kahvaltı açık büfe tercih edilmiş. Havuz alanı var. Otopark bulunuyor. Minikler için karyola desteği yok ve evcil dostunuz burada sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 6 numara.

7. Andromeda Hotel Apartments $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Psalidi’de yer alan Andromeda Hotel Apartments, ayrı ayrı dizilmiş bölümlerden oluşuyor. Birimlerde yemek alanı, yarı donanımlı bir mutfak alanı, oturma kısmı gibi bölümler var. Klima, tv gibi ihtiyaçlar her odada var. Denizin kenarındaki işletmede havuz seçeneği de var. Tesisin kendi restoranı bulunmuyor ama tesise yakın mesafede restoranlar ve marketler var. Otopark alanı mevcut. Hamam ve masaj gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Rüzgar sörfü, mini golf, dalış, bisiklet, çocuk oyun alanları gibi aktiviteler de sunuyorlar. Miniklere karyola desteği var. Evcil dostunuz maalesef sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 7 numara.

8. Albergo Gelsomino $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Albergo Gelsomino, 5 yıldızlı konaklama seçeneklerinden. Odaların modern klasik bir havası var. Çoğu oda denize bakıyor. Klima, tv, çalışma masası, banyo gereçleri, saç kurutma makinesi gibi temel donanımmlar tüm odalarda var. Kahvaltı alakart tercih edilmiş. Restoran kısmı Yunan yemekleri sunuyor. Havuz seçeneği yok ama denize oldukça yakın. Park yeri maalesef bulunmuyor. Miniklere ayrıca karyola desteği yok. Evcil dostunuz maalesef sisinle konaklayamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 8 numara.

9. KoSea Boutique Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

KoSea Boutique Hotel, denize bakan 4 yıldılzı bir otel. Odalar modern, açık tonlarda, balkonlular. Balkonlarsa denize bakıyor ama bazıları şehir manzaralı. Odalarda oturma alanı, tv, banyo gereçleri, saç kurutma makinesi gibi detaylar var. Kahvaltı açık büfe tercih edilmiş. Restoran kısmındaysa Yunan ve Akdeniz yemekleri sunuluyor. Çocuklar için ayrı oyun alanı bulunuyor. 2 adet yüzme havuzu değerlendirilebilir ve biri çocuklara uygun. Denize de hayli yakın. Spor salonunu değerlendirebilirsiniz. Miniklere karyola desteği 2 yaşına dek ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle konaklayamıyor. Ayrıca bir park alanı bulunmuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 9 numara.

10. Kos Aktis Art Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Kos Aktis Art Hotel, limandan yürüyerek ulaşabileceğiniz merkezi konumlu bir otel. Minimalist tasarlanmış lüks otelin odaları ve banyoları genişçe. Balkonların cam olması denizin manzarasını iyice genişletiyor. Kahvaltı çeşitli ve Yunan tarzında. Restoran Akdeniz ve dünya mutfağından lezzetler içeriyor. Spor salonu var. Havuz bulunmuyor. Miniklere karyola desteği 3 yaşına dek ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle konaklayamıyor. Otopark bulunmuyor ama civarda sorun olmuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 10 numara.

11. Peridis Family Resort $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

5 yıldızlı Peridis Family Resort, 5 binanın birleşiminden oluşuyor. Stüdyo daireler aydınlık ve sade döşenmiş. Dairelerde küçük bir mutfak alanı ihmal edilmemiş. Havuz alanı keyifli ve çocuklar için de uygun kısmı bulunuyor hatta bir su kaydırağı da var. Yetişkinler için de bilardo, masa tenisi gibi oyunların olduğu bir alan bulunuyor. Spor salonu da var. Kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe tercih edilmiş. Masaj, spa, sauna, güzellik hizmetleri bulunuyor. Araba ve bisiklet kiralama gibi imkanlar mümkün. Evcil dostunuz burada kalamıyor. Miniklere karyola desteği tamamen ücretsiz. Otopark alanı var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 11 numara.

12. Orpheus Studios $

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Orpheus Studios, Kos Limanının hemen karşısında ve güzel bir deniz manzarasına sahip. Odalar krem tonlarda ve aydınlıklar. Büyüklüklerine tercihlerinize göre dikkat etmelisiniz. Odaların hepsinde mini bir mutfak alanı ve oturma alanı var. Herhangi bir restoran yok ama merkezi konumu sayesinde civarda seçeneğiniz bol. Araba ve bisiklet kiralama gibi konularda yardımcılar. Havuz seçeneği burada yok ama denize hayli yakın. Evcil dostunuz konaklayamıyor. Miniklere karyola desteği 2 yaşına dek ücretsiz. Otopark sorun değil. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 12 numara.

13. Gelli Apartments $

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Gelli Apartments daireler sunan bir işletme. Daireler ideal boyutlarda ve balkonlu. Denize bakan odalar ise en ideali. Tüm birimlerde donanımlı bir mutfak yer alıyor. Havuz, bar ve restoran ve minik bahçe alanları var. Restoranda Yunan ve dünya mutfağından lezzetler yer alıyor. Denize ulaşım oldukça rahat. Çocuk oyun alanı bulunuyor. Araba ve bisiklet kiralayabiliyorsunuz. Otopark sorun değil. Miniklere ayrıca karyola desteği maalesef yok. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 13 numara.

Kuzey Kos: Marmari, Tigaki ve Mastihari Otelleri

14. OKU Kos $$$

Oku Kos, Kos’un en şık otellerinden. Marmari Köyü’ne 4 kilometre mesafede hemen kumsalın yanında yer alıyor. Odalar doğal tonlarda ve modern. Her odada oturma alanı yok. Kahvaltı açık büfe tercih edilmiş. Tesisin restoranı ve bar alanı var. Spor salonu, spa, hamam, sauna, güzellik hizmetleri, masaj değerlendirebilecekleriniz arasında. Dalış, hiking , binicilik, bisiklet yapabileceğiniz aktivitelerden. Otopark elektrikli araçlar için de uygun. Evcil hayvanınız sizinle kalamıyor. Çocuklar için de bu opsiyon mümkün değil. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 14 numara.

15. D’ Andrea Lagoon All Suites – Adults Only $$$

Fotoğraf Kaynak: www.booking.com

D’ Andrea Lagoon All Suites – Adults Only, yalnızca yetişkinlerin değerlendirebileceği 5 yıldızlı bir konaklama seçeneği. Yanyana dizili süitler ortak kullanımlı, geniş bir havuzu kullanıyor. Tüm süitler modern döşenmiş. Klima, tv, saç kurutma makinesi, banyo gereçleri ihmal edilmemiş. Kahvaltı açık büfe şeklinde. Tesis restoranı var. Spor salonu, masaj, güzellik hizmetleri değerlendirilebilir. Tenis, binicilik, dalış, rüzgar sörfü, temalı akşam yemekleri, aerobik yapabilecekleriniz arasında. Otopark bulunuyor. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 15 numara.

16. Mythos Suites Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Mythos Suites Hotel plaja yürüme mesafesinde yer alıyor ve odalar da denize bakıyor. 3 yıldızlı bir apart seçeneği olan işletme modern tarzda döşenmiş. Tüm odalarda klima, buzdolabı, çay kahve makinesi gibi detaylar bulunuyor. Kahvaltı açık büfe tercih edilmiş. Restoran Yunan mutfağı tarzında. Havuz bulunuyor ve çocuklar için de uygun. 2 yaşına dek miniklere karyola desteği ücretsiz. Evcil dostunuz maalesef burada sizinle konaklayamıyor. Bisiklet ve araba kiralama gibi konularda yardımcı oluyorlar. Otopark bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 16 numara.

17. Seaside Marmari $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

İsminden anlayacağınız üzere Marmari’de yer alan Seaside Hotel, denizin yanında bir konuma sahip. Odalar modern tercih edilmiş ve balkonlular, balkonlarsa denize bakıyor. Ama genel olarak çok geniş değiller. Kahvaltı Amerikan tarzı ve alakart bir restoranı bulunuyor. Yunan ve Akdeniz yemeklerinden oluşan bir menüsü var. Vejetaryen ve glutensiz seçenekleri ihmal etmemişler. Bazı birimlerde şişme jakuzi bulunuyor. Uyaralım, bu otelde çocuklar konaklayamıyor. Yine evcil dostunuz için uygun değil. Yol üzeri aracınızı park edebiliyorsunuz. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 17 numara.

18. Hotel Esperia $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Hotel Esperia, plajın hemen yanında denize yakın bir konaklama seçeneği. Odalarının hepsi aydınlık ve sade döşenmiş. Tv, klima, oturma alanı, banyo gereçleri hepsinde var. Kahvaltısı çeşitli ve beğeniliyor. Restoran Avrupa mutfağına dair bir menü sunuyor. Bar alanı ada ve havuza bakıyor. Çocuklar için oyun alanı ve havuz kısmı var. Yetişkin havuzu geniş. Tenis ve basketbol sahaları bulunuyor. Otopark var. Miniklere karyola desteği 2 yaşına dek ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 18 numara.

19. Palladium Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Palladium Hotel, bembeyaz odaları olan, 3 yıldızlı bir konaklama seçeneği. Tesisin tüm odalarda klima, wifi, tv, çay kahve makinesi, banyo gereçleri var. Kahvaltı her sabah açık büfe şeklinde servis ediliyor. Restoranda Yunan ve Amerikan lezzetleri ağırlıklı bir menü var. Çocuklar için ayrıca bir oyun alanı mevcut. Havuz kısmında da çocuklar ihmal edilmemiş. Bilardo gibi yetişkin oyunları bulunuyor. Otopark var. Miniklere 2 yaşına dek karyola desteği ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle konaklayamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 19 numara.

20. Neptune Luxury Resort $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Neptune Luxury Resort, havuz ve açık alanıyla geniş bir alana yayılmış, 5 yüzme havuzu ve 7 barı olan büyük bir otel. Odalar modern tarzdalar ve beyaz ile pastel tonları kullanarak dekore edilmiş. Balkonları bahçe ya da denize bakıyor. Restoranda Yunan yemeklerinin yanında dünya mutfağından da pek çok lezzet var. Çocuk kulübünde minikler keyifli vakit geçirebilir. Yelken ve sörf ekipmanlarını burada temin edebilmek keyifli. Spor salonu, masaj, yoga, spa, sauna, mini golf, tenis, bilardo gibi aktivitelere de şans verebilirsiniz. Otopark var ve elektrikli araçlar için de uygun. Miniklere karyola desteği 1 yaşına dek ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 20 numara.

Güney Kos: Kefalos ve Kardamaina Otelleri

21. Mousonas Luxury Living $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Mousonas Luxury Living, Kamari Plajı’na 1,5 kilometre mesafede yer alan modern bir konaklama seçeneği. Villanın genelindeki dekorasyonu hoş. Deniz manzarası olan bir havuz ve bahçe kısmı var. İçeride mutfak oldukça donanımlı ve geniş. Bunun dışında oturma ve çalışma alanı yahut temel şeyler ihmal edilmemiş. Bisiklet ve araba kiralama hizmeti veriyorlar. Otopark bulunuyor. Talep üzerine miniklere 3 yaşına dek karyola ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 21 numara.

22. White Rock of Kos Hotel $$$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

White Rock of Kos Hotel, yalnızca yetişkinlerin konaklayabildiği 5 yıldızlı bir otel. Her oda modern ve konforlu döşenmiş. Bazıları bahçe manzaralı. Kimisinde özel havuz, hidromasaj ve spa küveti var. Kahvaltı beğeniliyor. Otel restoranında vegan vejetaryen seçenekler ihmal edilmemiş ve yerel yemeklerin yanında uluslararası lezzetler bulabiliyorsunuz. Spor salonu yine denize bakıyor. Masaj, hamam, güzellik hizmetleri bulunuyor. Otopark var ve elektrikli araçlar için de uygun. Evcil dostunuzsa burada maalesef konaklayamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 22 numara.

23. Nissia Kamares $$

Fotoğraf Kaynak: www.booking.com

Nissia Kamares Kardamaina’da bir seçenek. Odaların hepsi bembeyaz açık tonlarda ve modernler ama otelin dış mimarisi Yunan havası hissettiriyor. Stüdyolar bahçeye bakıyor ve genişçe açık alan bulunuyor. Odalarda rahatça kullanabileceğiniz mutfak alanı bulunuyor. Oda servisi gibi seçenekler var. Bilardo, bisiklet, binicilik gibi etkinlikler kovalayabilirsiniz. Otopark bulunuyor. Evcil dostunuz sizinle kalamıyor. Miniklere karyola desteği mümkün. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 23 numara.

24. Nissea Boutique Hotel $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Nissea Boutique Hotel, Kardamaina’da bulunan bir taş otel. Odalar oldukça modern ve sadeler. Deniz ve bahçe manzarasına bakıyorlar. Konumu denizin hemen yanında bu yüzden rahatça gidebiliyorsunuz, özel plaj alanının dışında bir havuz kısmı var. Kahvaltısı beğeniliyor. Restoranda Yunan yemekleri buluyorsunuz. Tesiste masaj hizmeti bulunuyor. Otopark sorun değil. Bu konaklama seçeneğinde çocuklar kalamıyor. Evcil dostunuz da öyle. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 24 numara.

25. Aegean Eyes 3bd House by The Sea $$

Fotoğraf Kaynak: Booking.com

Aegean Eyes 3bd House Βy the Sea, modern detaylar göreceğiniz bir daire seçeneği. Kefalos Plajı’na 100 metre mesafede yer alıyor. Oturma alanı, mutfak, kasa, yemek alanı, klima ve temel ihtiyaçlar bulunuyor. Dış oturma mobilyaları ve manzarası var. Çocuklu aileler için oyun alanı ve bebek güvenlik önlemleri ihmal edilmemiş. Bisiklet kiralama gibi hizmetler var. Otopark bulunuyor. Miniklere 3 yaşına dek karyola desteği ücretsiz. Evcil dostunuz sizinle konaklayamıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 25 numara.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!