Gelisiyorum.com | Blog

KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman? (2024 ÖSYM KPSS ortaöğretim tercih tarihleri)

05.10.2024
7
KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman? (2024 ÖSYM KPSS ortaöğretim tercih tarihleri)

KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman? (2024 ÖSYM KPSS ortaöğretim tercih tarihleri)

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim tercihleri için tarih araştırmaları başladı. 4 Ekim tarihinde ÖSYM üzerinden açıklanan KPSS ortaöğretim sonuçlarının ardından, adaylar aldıkları puanlara göre tercihlerde bulunacak. Şimdi ise tüm gözler KPSS ortaöğretim tercih kılavuzuna çevrildi. Peki, 2024 KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman?

2024 KPSS ortaöğretim tercih kılavuzu, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların gündeminde yer almaya başladı. Lise mezunu kişilerin kamuda görev alabilmesi için yapılan KPSS ortaöğretim sınavı sonuçları sonrasında, tercih işlemlerinin yapılacağı tarih merak ediliyor. Peki, 2024 KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman? KPSS ORTAÖĞRETİM TERCİHLERİ NE ZAMAN? KPSS ortaöğretim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gözler tercih işlemlerine çevrildi. Devlet kadrolarında lise mezunu adaylar için yapılacak alımlar öncesinde ÖSYM üzerinden tercih işlemi yapılacak. KPSS ortaöğretim tercihleri için henüz bir tarih açıklaması yapılmadı. Tercih kılavuzu yayımlanmasıyla birlikte tercih tarihleri belli olacak.

KPSS P94 İLE HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR?

Üniversiteler Enstitüler Bakanlıklar Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Karayolları Genel Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Türk Dil Kurumu Başkanlığı T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü Gelir İdaresi Başkanlığı Sayıştay Başkanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Kişisel Verileri Koruma Kurumu Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü

Kaynak

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!