Gelisiyorum.com | Blog

Mersin Gülnar Plajları 2024 Listesi

06.10.2024
9
Mersin Gülnar Plajları 2024 Listesi

Gülnar, Mersin ilinin bir ilçesidir. Toros Dağları’nın 950 metre yüksekliğinde Taşeli Platosu’nda kurulmuştur ve Akdeniz’e kıyısı bulunmaktadır. Gülnar ilçesinin Doğu tarafında Silifke, Batı tarafında Bozyazı ve Anamur, Kuzey tarafında Mut, Güney tarafında Aydıncık ve Kuzeybatı tarafında Karaman yer almaktadır. Mersin kent merkezinin Güneybatı tarafında yer alan Gülnar ilçesinin kent merkezine uzaklığı ortalama 150 kilometredir. Gülnar ilçesi Akdeniz’e kıyısı olması nedeniyle; yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yaygın olarak ziyaret edilmektedir. Biz de sitemizde Gülnar ilçesinde denize girebileceğiniz plajlar ile ilgili bilgiler paylaştık. Mersin Gülnar plajları 2024 listesi rehberimizi incelemeyi unutmayınız. Peki, Gülnar’da denize girilir mi? Gülnar’ın denizi temiz mi, kirli mi? Gülnar’ın denizi derin mi, sığ mı? Gülnar’ın denizi sıcak mı, soğuk mu? İşte Gülnar ücretsiz plajları 2024 listesi ve Gülnar ücretli plajları 2024 listesi sitemizde.

MERSİN BUNGALOV EVLERİ LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ

MERSİN KAMP YERLERİ LİSTESİ İÇİN – TIKLAYINIZ

Kupala Beach Hotel

Mersin Gülnar plajları 2024 listesi rehber içeriğimiz içerisinde ilk sırada yer alan plaj Kupala Beach Hotel tesisi olarak ön plana çıkmaktadır. Butik otel olarak hizmet veren işletme; berrak denizi ve temiz kumsalı ile verimli bir tatil geçirmenize imkan sağlamaktadır. 39 odası bulunan işletme yarım pansiyon olarak hizmet veriyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmetleri de vardır ve açık büfe seçeneği ile set menü olarak da sunulmaktadır. Denize sıfır konumda hizmet veren Kupala Beach Hotel tesisi, özel kum plaj alanı ile ilgi çekmektedir. Şezlong, şemsiye, plaj havlusu ve minder ücretsiz olarak sağlanmaktadır. 39 odanın 35 odası standart oda ve 4 oda ise  family suit oda olarak hizmet vermektedir. Kupala Beach Hotel odaları split klima sistemine sahiptir. Odalar içerisinde; uydu yayını TV, kablosuz internet, değerli eşya kasası, yangın ihbar sistemi, bir çift kişilik yatak, french + sng odalarda; bir çift kişilik yatak, bir adet tek kişilik yatak, family odalarda ise; 4 kişi konaklama kapasiteli 2 oda mevcuttur. Denize sıfır konumda tatil yapmak isterseniz, rezervasyon yaptırmadan gitmeyiniz.

Kupala Beach Hotel Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/yoA78G7YAciicCY36

Kupala Beach HotelPin
Kupala Beach Hotel

Büyükeceli Plajı

Mersin Gülnar plajları 2024 listesi rehber içeriğimiz içerisinde yer alan Büyükeceli Plajı, Gülnar ilçesinin en çok tercih edilen plajlarından bir tanesidir. Büyükeceli Plajı’nın plaj alanı ince kum yapısına sahiptir ve denizi berraktır. Akşam 17:00’a kadar sakin olan Büyükeceli Plajı’nın en güzel zamanları ise sabah saatleridir. Hafta içi günlerinde de sakinliğini koruyan Büyükeceli Plajı, Bayram tatili ve hafta sonu günlerinde kalabalıktır. Çevresinde konaklama tesisleri, buıngalov evler, restoran ve kafeler hizmet vermektedir. Deniz zemini de kum yapısına sahiptir. Ağaçlık alanlar var. Tuvalet bulunuyor. Şezlong ve şemsiye imkanları ise sadece işletmelerin bulunduğu kısımda mevcuttur. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya çevre işletmelerden temin edebilirsiniz. Kamp yapanlar da olabiliyor ancak yasak dönemlerinde jandarma ekiplerinden bilgi almadan gitmeyiniz.

Reklam

Büyükeceli Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/N3GVwnfqvCgjQBEt8

Büyükeceli PlajıPin
Büyükeceli Plajı

Yanışlı Sahil Mağarası

Yanışlı Sahil Mağarası, ücretsiz ziyaret edebileceğiniz bir lokasyondur. Herhangi bir yolu olmamasından dolayı; dağ ve taşlık alandan zorlu şartlar tercih ederek iniş yapabiliyorsunuz ve bu durum çok tehlikeli olmasından dolayı; engelli bireylere ve çocuklara uygun değildir. Turkuaz denizi ve eşsiz gün batımı manzarası keyifli vakit geçirmenize imkan sağlıyor. Dağlık ve taşlık alandan iniş yapıldığından dolayı; spor ayakkabı giymeyi ve yanınızda bol gıda malzemesi götürmeyi ihmal  etmeyiniz. İlk mağaraya yaya olarak ulaşabiliyorsunuz bu şekilde ancak ikinci mağara Yanışlı Mağarası olarak biliniyor ve buraya sadece yüzerek geçiş yapabilirsiniz. Kendinize ait sup ve kanonuz var ise güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tuvalet, market, duş, su, restoran, şezlong ve şemsiye gibi hiçbir imkan mevcut değildir. Yiyecek ve temel ihtiyaç malzemesi anlamında hazırlıklı gitmeniz gerekiyor.

Yanışlı Sahil Mağarası Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/ZQ3c4RziGR5wXrGr8

Yanışlı Sahil MağarasıPin
Yanışlı Sahil Mağarası

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!