Gelisiyorum.com | Blog

Mevsim değişikliğine adapte olmanın 5 yolu

02.10.2024
13
Mevsim değişikliğine adapte olmanın 5 yolu

Mevsim değişikliğine adapte olmanın 5 yolu

Havaların giderek soğumasıyla yazın bittiği sonbaharın geldiği belli oldu. Sonbahara adapte olmak için ufak düzenlemeler yapıp kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İşte mevsim değişikliğine adapte olmak için yapabilecekleriniz…

Balkabağı, pazı, ıspanak, karnabahar gibi mevsim sebzeleriyle yeni tarifler deneyerek kendinizi şımartabilirsiniz.
Motivasyonunuzu yüksek tutmak için işiniz ve sosyal hayatınız arasında denge kurmak önemlidir. Bu sebeple mevsim geçişi sürecinde mutlu olmak için zamanınızı planlayın ve sevdiklerinizle bol bol vakit geçirin.
Mevsim geçişlerinde hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için doğru beslenmek oldukça önemlidir. Bu sebeple mevsimine uygun yiyecekler tüketip bol su için. İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza danışarak gerekli takviyeleri alın.
Aklınız yaz aylarında ya da tatilde kalsa da değişimi bir an önce kabullenin. Sonbaharın güzelliklerini fark etmeye odaklanın.
Odalarınıza sonbahara uygun objeler ekleyin. Akşam televizyon izlerken dizlerinize örtebileceğiniz bir battaniye, yeni mumlar ya da yeni kırlent kılıfları kullanarak evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Kaynak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!