Gelisiyorum.com | Blog

Miboso Wellbeing “Istanbul” Ofisi

02.06.2023
151
Miboso Wellbeing “Istanbul” Ofisi

İstanbul’da kurulan Miboso’nun mottosu “modern kadının içindeki gücü bulmasına yardımcı olacak bütünsel bir rehber”. Bir kadın kuruluşu olarak kadim şifa ve yaşam öğretilerini ruh sağlığını ön planda tutan modern bir yaklaşımla bir araya getirme tutkusuyla oluşturulan çok yönlü bir yaşam platformu olan Miboso, hayatına dokunduğu kişileri potansiyellerine ve en iyilerine ulaştırmayı hedefliyor. hayatları. Acararch tarafından tasarlanan yoga ve meditasyon alanı, çalışma alanları, toplantı alanı ve ortak alanlardan oluşan merkez ofiste sakin, samimi ve minimal bir tasarım dili kullanılarak kullanıcılara ferah ve konforlu bir atmosfer sunulması hedeflendi.

Bu doğrultuda geçirgen bordürler kullanılarak bütüncül bir mekan oluşturulmuştur. Kullanılan geçirgen bordürler, mekanın neredeyse tamamının ortak alan olmasını sağlarken, yoga odası, akademi odası, çalışma alanı gibi alanlarda gerektiğinde kişisel alan yaratmak için perdeler kullanılıyor.

Pencere önlerindeki çıtaların oluşturduğu ışık/gölge oyunları, plaza hissini kırmak için kullanılırken, kullanıcının dış dünyadan izolasyonunu sağlarken, yaşayan ve dönüşen bir mekan hissi yarattı.

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!