Gelisiyorum.com | Blog

Microsoft “İstanbul” Ofisi

05.05.2023
295
Microsoft “İstanbul” Ofisi

Bu dinamik iş yeri başlangıçta bir alışveriş merkezi olarak tasarlandı ve kabuk ve çekirdek aşaması için inşa edildi. Artık bir kişinin durumuna göre alan ve tesisler sağlamak yerine, insanların yaptığı işi destekleyen esnek bir işyeri barındırıyor. Altıgen zemin plakası ve merkezi atriyum, tüm departmanlar ve ekipler arasında görsel bağlantılar kurarak tüm bina boyunca görüşlerin oluşturulmasını sağladı.

Ziyaretçiler, resepsiyon ve müşteri alanlarından bu etkileşimli ve teknolojik açıdan gelişmiş iş yeri ile görsel olarak bağlantılıdır.

Atanan özel ofis yoktur – açık plan iş istasyonları paylaşılır ve resmi olmayan ve resmi işbirliği alanları, konma ve ara alanları dahil olmak üzere görevle ilgili bir dizi öğe farklı çalışma stillerini destekler. Diğer iş destek alanları ve personel olanakları arasında bir müşteri ürünü lansmanı ve tanıtım odası, personel kafesi ve fitness alanı ve açık hava sosyal alanı olan bir çatı katı gayri resmi toplantı alanı yer alır.

Alanlara enerji vermek, ölçek farklılıklarına yanıt vermek ve Microsoft markasının güvenini ifade etmek için ilginç malzemeler ve canlı renklerden oluşan bir palet dikkatle uygulandı.

Lobi
Dinlenme Alanı
Kampüs
Koridor
Paylaşımlı Çalışma Alanı
Dinlenme Alanı
Kampüs

Kaynak: officesnapshots.com

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Gelisiyorum.com | Görsel Eğitim Akademisi!